推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

[quote]原帖由 KMY89 於 2012-2-19 14:26 發表 [url=http://forum.timway.com/f/redi
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-19 14:30 發表
[quote]原帖由 KMY89 於 2012-2-19 14:26 發表 [url=http://forum.timway.com/f/redi
無字post

埋位睇預賽

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-19 16:16 發表
盃賽場合亞摩出5隻 , 剩係边隻主力都估死你
我愛

估此會估花月春風

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-19 15:58 發表
Race 7 - (4) 歡欣滿載 WP (上次輸比一級賽跑近的沙貝利,而今日牠在三班跑)
唉 老巫果然勁

隻爪擺前仍有後

破我同個世界美夢

熱熱地叫下

熱熱地叫下糊

補番張寶圖

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-19 16:30 發表

補番張寶圖
不見了

風就係風

不個無花無月無春

大摩又施幻術搵K杜殺馬

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-19 16:41 發表

唉 !! 買小咗个橙
呢個橙真係酸甜自己知

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-19 17:06 發表

真係唔明,杜利萊未騎過只操一課就掂

呢隻馬原訂配柏寶

Anyway, 我點買都唔會中   
都係甘話

有入場卷仲博

博得嚟又刻意求冷

我有點懷疑無心插柳

那個是阿斗呢

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-19 17:08 發表
Race 9 - (3) 手風順WP
我要了14號餐

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-19 17:11 發表

我要了14號餐
噢 望佢似威威多星般 結果泡湯

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-19 17:18 發表

噢 望佢似威威多星般 結果泡湯
又無圖

Q+PQ+Double 10蚊餐

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-19 17:16 發表
狄狄仔呢排d落飛馬無宝不落
你埋左呢條鞭

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-19 17:18 發表

呢個廢柴淨係識用左手   
堅旺財啱騎

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-19 17:28 發表

冇我份
雞肋

無乜所謂啦

我都係闔埋眼叫了個6號餐

韋滇Q收科

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-19 17:58 發表

輸左今晚買馬體會收番,Sure   
馬體會客W 1.78

但作客2W3D6L FG10 AG20

賽績似唔值熱博客W

大家各位晚上好

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-22 18:47 發表

大家晚上好

博老巫金玉

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-22 19:44 發表

博老巫金玉

番鬼佬第一

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-22 20:06 發表
今晚買華人馬房有着數
二分法我寧以冷熱為準

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。