推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

頭場我唔買馬

買了老巫
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 19:14 發表
頭場我唔買馬

買了老巫

P90.5

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 19:21 發表

臨場攞師傅一對加隻輕磅馬有錢收 , 多謝師傅
29-02-2012
19:15跑馬地
星期三連贏位置Q1 場    3 勇先生 + 9 太陽奇妙 +
           12 實業傳奇

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 19:24 發表

弓喜弓喜
有點驚險

噢 落足眼力選妃

揀左手籮低

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 19:46 發表
邪邪佢先  .............
我幫手推

我仍係買人

big nose

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 20:44 發表
我仍係買人

big nose

p@4.9

[quote]原帖由 happycamel 於 2012-2-29 20:48 發表 [url=http://forum.timway.com/f/red

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 20:52 發表
[quote]原帖由 happycamel 於 2012-2-29 20:48 發表 [url=http://forum.timway.com/f/red
What is this

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 20:52 發表

我都要跟下路 , 第6場買翻多山大鼻
二落三似佔優

但形勢上會係高難度

怕均速重磅頂在外疊

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 20:55 發表
29-02-2012
20:37跑馬地
星期三連贏位置Q4 場    2 喜威寶 + 8 可愛人生 +
           11 進攻足球

執番身彩

好Q好彩

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 20:57 發表
呢條李寶利
內檔怡情中規矩

外檔進攻怕強求

唉 出乎意料戶外名駒竟可於今晚有表現

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 21:21 發表

老巫幫我保住条Q , 唔使蝕水
29-02-2012
21:15跑馬地
星期三連贏位置Q5 場    7 邦先生 拖 6 金鎸龍華 +
           8 四季 + 12 靚到爆
29-02-2012
21:15跑馬地
星期三連贏位置Q5 場 ...
老巫用心跑真係好犀利

奈何先生與名駒級數差幾皮

硬完就軟

冷完就暖

1-8單棍折斷

普來果真西人 自尋死路

雙狀元

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 22:25 發表
雙狀元
大局未定

還有高風格

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 22:32 發表

做戲分忠奸角 , 西唔西係要睇導演安排 西完都可以攞飛躍進步獎
當然

引用:
原帖由 leowww 於 2012-2-29 22:41 發表

亞摩成晚食蕉 , 如果要買魔馬, 我情願信魔法幻影買飛闖
我兩隻麼馬同隻偷桃畜牲都唔要

寧要好好 博下深心

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 22:49 發表

我兩隻麼馬同隻偷桃畜牲都唔要

寧要好好 博下深心
開熱

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 22:32 發表
尾場紅旗勇將真係好抵 ,次次排外檔重磅都近,單W有本有利   
2.4一擊即中

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-2-29 22:25 發表
雙狀元
邦先生 勁有盈

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 23:01 發表

如果有睇下潘頓星期日點跑隻芙蓉之寶,真係唔應該再賭馬  
觀點與角度

苟非如此 何來過三百大冷呸安陶

貼番張圖埋尾

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。