推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-14 14:50 發表
Race 5 - (12) 仁心仁術 WP ,減夠分了吧
呢隻係DR馬 W可慳番 P就睇幾多隻過佢

我就要隻耆宿 望10磅仔能多多提昇名次
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-14 15:17 發表

唔漏閘可以W   ,真浪費   
我看是無心插柳大發見 - 原來它識追

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-14 15:20 發表
Race 6 - 揀 (1) 旅遊小子搏爆大鑊
我小試了隻南莊

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-14 15:32 發表

我小試了隻南莊
放了1200

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-10-14 16:17 發表
原來瘦左重正 ...

柏寶可以提早封王,點買都係5倍

跑完第六場得 4.5   

祝何順利封王

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-14 16:33 發表
R8) 喜惑配堯仔放` , 負P
嫌無分頭

我就要番隻賀喜

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-14 16:39 發表

我就要番隻賀喜
3.7

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-14 16:47 發表

大家一齊`五隻鬥衝 , 喜惑又第四
兩個禮義廉搶魖潃茼

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-14 16:51 發表
呢隻婦女銀袋 , 大摩`四隻都唔起過十倍 , 如果四隻瓜晒就真係好分
我就攝多個坐墊觀戰

忍唔住就買少少隻寶

我要好有福

又爆冷收場

大家各位晚上好

回復 40938# 的帖子

多謝提供

我對提供的初步意見如下藍字

R1) 勇先生 上場表現論 確有實力 今場慮慢步速又後上不及
R3) 事事順意 ( 上次中正 , 擺番多小出薔u買 P   ) 無泥績 相對輸蝕
R4) 得薴 ( 今晚契弟馬房幾隻馬都痗]泥地 , 用安國倫大熱都有 7 倍 , 違反原則博一博 , 繼續支持同性戀合法化 ) 有分在手 初出態平 賠率尷尬
R6) 綠色寶 ( 用小湯同程都可跑第三黻 , 買小小P捧場 ) 同意無W相 排中外檔堯仔未必掂
R7) 非常好 ( 同程2W5落第 , 如龍得薴爬釭穛{ , 呢隻買齋W ) 同意 機會馬
R8) 齊歡笑 ( 上季同程嶺娃S都衝贏'摩法' , 而家'摩法'大熱寧取齊歡笑買W/P 了 , 只係對鞍上人印象一般) 上場太差 今場得唔等柏寶?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 20:18 發表
呂卓贀連續兩隻有表现
何許人也

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 20:33 發表

今日傷骑唔到鶩茧P仔呀
真係對他無乜印象

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 20:38 發表
R4) WP 要 2 , Q 拖 8 , 10 , 12
要留意下阿杜隻狗

唉 阿杜失兩Q 都係輸俾狄仔

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 20:52 發表
隻狗有P,最離譜最後竞然金满貫大熱
聰明錢

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-10-17 20:54 發表

聰明錢
計少鰲X磅

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 21:08 發表
第5場睇馬算了
我要博8

噢 阿杜凍過水

愛寶駒會是另一隻山頂嗎

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 21:40 發表
不變应萬變
R6 綠色 P
17蚊

我平注1WP好過

引用:
原帖由 leowww 於 2012-10-17 21:40 發表
不變应萬變
R6 綠色 P
4.6w 1.6p

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。