推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-5 22:11 發表

幫主做唔到王都唔想造鼻涕蟲卦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-5 22:15 發表

頭馬影相

我就坐收3.7

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-5 22:16 發表
Last minutes買2, 10单Q

加埋我隻1就三重奏

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-5 22:19 發表
加埋中T啦

超越孔子 化多190

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-5 22:11 發表

幫主做唔到王都唔想造鼻涕蟲卦
及時趕到加入幫會
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

喜兢寶寶山

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-5 22:54 發表
喜兢寶寶
剛好4倍
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

大家各位午安

今日太陽好好  小母牛發出愛的呼喚

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-12-9 11:38 發表
Race 1 - 小母牛 -15磅,負重+10磅,這場有快步速,對他不利,選 (4) 太陽好好 WP,冷Q拖爪皇盛水
我就怕熱 又麻麻]飲奶 用爪又盛不得多水

我博冷博可以得就掂

數據利熱    

但................

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-9 12:25 發表
數據利熱    

但................
仍不破數據

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-12-9 12:48 發表
賀喜 W odd 13,P odd 2.3,‵P odd 有點不合理
季初已賀了喜

我會對馬主明星有憧憬

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-9 12:53 發表

季初已賀了喜

我會對馬主明星有憧憬

水瓜打狗
差幸仍有肉食

又有得對數

wow

我要晒四美

每個五味  共廿味

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-9 13:06 發表
大家午安
午安安搭

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-12-9 13:11 發表

直路一度以為賀喜會W

Race 3  會爆,呢場無步速,如果高友勁 用均速仍有WP 機會,扒冷   
係就唔拘喇

我就順天已足

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-9 13:22 發表
我揀欢欣满戴買披,单Q,PQ小注拖番師傅鴾艉
我上次單棍旅遊名牌俾安賞卡鰼鷳

今次無飛唔要lu

相關搜索目錄: 旅遊

熱頭冷腳

慰安怡勝也好

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-9 13:34 發表
熱頭冷腳

慰安怡勝也好
1200+

呢個餐有1800

疊埋心水睇良駒逐鹿

引用:
原帖由 onno1 於 2012-12-9 13:38 發表
真係捉到6唔識脫角,3場買左13拖3,5,9PQ,無買正Q!
我點全餐送鮑翅

您散叫都點中

引用:
原帖由 onno1 於 2012-12-9 13:42 發表
自由玩買左5,13,隻5唔知死左去邊,正Q只係買左5,13,不過好彩個P都百7銀
弓起弓起

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-12-9 14:01 發表
Race 4 - 大長途,投注大鼻 + 主席 1W 19P 應該有收獲

師傅一語中的

我一餐一披已願

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。