推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-1 17:41 發表
Last race - (12) WP leg 1,5,7,10 T
熨手薯仔

揀到好分溫拿
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-1 17:52 發表
Hold the bullet for 10 races, and play real in the last races only.

T = $985, not bad.   

十忍成金

背水一戰

無球王睇

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-1 18:18 發表
Barcelona vs Bayer

Bayer + -/1   
主家限米煮限飯
要個膠袋垠蚨
客氣滋油要一球
大3:1小4:1

大家各位午安

引用:
原帖由 cocoyan831 於 2013-5-5 02:59 發表
HELLO我第一次係呢到留言,唔知你地對聽日賽馬有咩心水呢?
我就覺得第二場 1,4,7,9
希望可以比你地參考下
歡迎新朋友

多謝參考資料

我會補充隻3

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 12:27 發表
Race 1 - 藍雪山可以彈開感恩、友誼大使,差D贏埋各適其適,仍留在四班,真搞笑 ,如果呢場輸得,唔拉倉就怪 ,有3倍己超賠率,有大惡爺在,腳是任開了,我會揀B1的五星酒店
此一時彼一時
有飛老處有戒心
我寧要2
間酒店似係國內評級

相關搜索目錄: 酒店

雪山快帶到底  

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 13:04 發表
雪山快帶到底  
奇在隻10零業盛於和串q

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 13:07 發表
大家中午好好
我呢場本來只買5WP,多謝師傅提醒.加埋隻雪山單Q收錢

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 13:36 發表

有搏過既我都記得

高生和大摩手法一樣,逛個花園跑多兩場熟D至出擊   
我的看法是這場不能作準

時間係快 但solo做出

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 13:37 發表

我就邊睇邊湊妹妹 ....好忙   
點湊? 用鼻

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 13:41 發表

唔奇,有人中晒

2 + 5 Q 臨入閘 20倍打到7倍。
exactly

告唔告甩我都係收甘多

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 13:47 發表
Race 2 - 京城三寶應贏而輸,被全香港只細隻既馬壓住 ,十三屆冠軍也真
我也只買了披

其實論壓不及早前潘頓

但幫主也甘之如飴

若非大董眼利 條大熱q也堪虞

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 13:46 發表
告唔告甩我都係收甘多
收銀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 14:04 發表
Race 3 - 進攻足球4班1W2Q,大熱跌16磅,不放心,選(11) 環保之星WP,隨便拖腳
唔理係乜波 要好球

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 14:09 發表

唔理係乜波 要好球

超值

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 14:13 發表

超值
人地三千萬泡湯

我三千煲桎偌

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

又一隻非勝不可

醒目怕重兼無喇喇玩具槍泥沙

要喜好惑

人馬都想贏

相關搜索目錄: 玩具

又跑個膠袋出

BYOB

隻威利飛同小可

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 15:36 發表
Race 6 - 金秋 WP

只要:唔好跟咁前,直路早望空,便會贏   
14檔 胡生又無位擺設

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 15:38 發表
R6 跑2400可參考數據太小,如要買只能買威利加數 19 P 睇下馬
同聲一

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。