推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 15:45 發表
1 W 都慳埋
我就輸100
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 15:52 發表

我就輸100
跑馬就是這樣的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 16:03 發表
所托非人,奈何?  
無得怪邊個囉

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 16:08 發表
R7 幾隻食力馬明顯超班,搵唔到有邊隻冷品. 將上場利潤過隻好健康P
我博3有披

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 16:10 發表

我博3有披
噢 滴波拉

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 16:13 發表

噢 滴波拉
.........................個佬

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 16:14 發表
投注時有2倍,跑完得番1.4
又係非勝不可

99倍買唔到 就當睇唔到

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 16:19 發表
G1 - 揀多次 (5) 軍事攻略
羅生玩晒 no way

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 16:23 發表
估唔到德叔係度重贏G1,返去冇幾耐就打柴   
勞生

唔係醫好鱈}

我會買老巫

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 16:39 發表
我會買老巫
跑了個小蔡

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-5 16:25 發表

羅生玩晒 no way
摩生玩晒

yes

引用:
原帖由 難為水 於 2013-5-5 17:17 發表

我就要鱁次U醒駒果隻

取位匪夷所思

細佬飛到馬到

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 17:48 發表
尾場 Q/PQ 3 , 5 雙膽拖 4 , 6
我要卡窿4

1w1p

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-5 18:01 發表
摩生又發威
唔駛去北極都有幻光睇

今晚又有紅藍大戰

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 18:37 發表

柏寶騎得好礙眼   
劇本離譜之過

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 18:38 發表

無肉無球   
爵爺與賓佬

舊恨新仇難泯

拆車蓄勢祝捷

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-5 23:15 發表
費 Sir 七老八十老謀深算,會勞氣?我想不會

想谷下入場吧,風流波

費 Sir 咁嘈,七情上面,咁要投注車仔了  
唉 有點呻笨感覺

走地盲雞

but the die is cast

賺蝕聽天 唔加注

寄望下半場有轉機

賓主猜拳對唱

酒酣耳熱又無由似肉緊起來

0:0

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-6 00:20 發表
賓主猜拳對唱

酒酣耳熱又無由似肉緊起來

0:0
急跌到2.4

意外地0:1完場

廿五個奧斯卡

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-6 10:55 發表
馬場球場始終搵食為主,曼聯老將都一把年紀,費爺又可妨大花面令大家搵番多少,要贏就難,開個小下盤好易;

蕭家養十幾馬,每月使幾十皮,包老板隻隻貴野,真金白銀,尋日唔鯨吞個彩池真係唔掂

十賭九九九騙
那零零一就是借體育運動之名

昨晚紅藍對陣 睇足全場 愚見是:
面容腳影一字概括 [ 假 ]
入球是人意之外 天意之內
總之底線是殺紅

話說當年毒馬見光主謀也要蝕了擺局本錢
真金白銀馬主在食物鏈排行是這麼近時那麼遠
獨鯨吞彩 怕是天方夜譚

相關搜索目錄: 運動

回復 42689# 的帖子

他是傳奇

所知不多

姑妄聽之

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。