推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

唔會開個青頭騎師王卦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-5-29 22:38 發表

會心微笑識睇飛   
潘頓屠龍記

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-29 22:43 發表
我加兩隻腳 日日發 ,超勝多

正合我意

稍看好後者

超過勝多

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-29 22:55 發表
超過勝多
搭隔夜悅璐

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-29 22:40 發表
唔會開個青頭騎師王卦
果然開唔到

唔駛笑死街方

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-5-29 22:58 發表

果然開唔到

唔駛笑死街方
計錯數

真係

笑死街方

引用:
原帖由 leowww 於 2013-5-29 22:57 發表
拖唔到王志偉
汝曾被警告

總算逢凶化吉

尾場步速就位

四字可概括: 和尚打傘

愛回家

茅人

無波無籮

難怪

大家各位午安

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 12:40 發表
騎師王有 6.5   
我昨晚落了注30倍的當吳嘉晉

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 12:47 發表
杜利萊被內外夾擊,都開唔到鞭,齋推就贏,十賭九運,誠然
隻馬話有貨 洗乜逼倉

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 13:01 發表

諗左好耐,喘嗚心律不正,唔操得,重排13檔,揀唔落
都係甘話
引用:
Race 2 - (1) 怡勝 4 年未WIN,Jardine 齋俾養馬費唔拉倉,呢一注W 真係 ...   
有飛
但今日天氣與場地不利頂磅

全無心水

就要番隻猛男

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-6-2 13:14 發表
全無心水

就要番隻猛男
就輸俾怡勝

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 13:25 發表

買條Q嘛 我齋W,唔使補P   

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 13:31 發表
Race 3 繼續貝湯美 WP,Q揀 好好運、領航
隻福駿上次照了幾廿張x光

似乎避之則吉

吳嘉晉有6分

大直路

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 13:59 發表

.....................................

注意尾場明星馬

外地場場 Last 在22" 內,已跑7場的3歲馬
不熱不溫不冷

係好馬就不要偃苗助長

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-6-2 14:01 發表
Race 4  沒有扶手棍,小蔡多騎中揀金紫荊,小敲WP
我會博下隻寶馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-6-2 14:14 發表

我會博下隻寶馬
14號變1號

望名次都係甘

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。