推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 13:17 發表
Race 2 - (12) 嫡愛 B1 連名列前茅 都讓步 122 磅 5檔 definitely 岩晒達少波路,蔡san 頭纜, 唔識拖腳 .... 有可能爆無厘頭

夾我隻Q
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 13:17 發表

師傅要多謝安公國倫君

我代你燒了三柱香
燒多三柱香

弔三聲

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 13:45 發表
都有中 ....

KMY 呢種老XX 點會盡信韋達的大熱

狡兔何妨三窟 ?

呵呵 ...
九個窿間穿插 怕有點兒難為了隻兔

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 13:51 發表
Race 3 - 呢埸前段可能會好急,碧科有20倍好抵

連續兩場華將W,寧要羅馬神駒 不要 喜寶駒
買咗香未

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:08 發表
四連環有碧科就只得三百幾,in fact, 我只揀左4隻

WPQT 係當然中    

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 12:39 發表

有吖

講緊昨午

摸摩吓角色調轉咗

險峯上紅旗飄揚

幻影
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:19 發表
一隻好馬

一定好受鞭
牌仔一定舞唔掂

又係直路

李廣凍到傷風甘

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:33 發表

呵呵 ... 就中啦
呵 弓起

研訊都無影響

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:39 發表
單棍 ... 呵呵

希望馬龍告贏啦
精彩

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:41 發表

呢個小田好得 trainer 信任
俗d講埋到堆

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 14:38 發表

呵 弓起

研訊都無影響
名牌飛甩雞毛

名次就無得改

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 14:52 發表
有萬零蚊孖T
夠買幾隻好馬

回復 43751&2# 的帖子

三隻都唔啱我

我博下懵要唱歌

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 15:07 發表
三隻都唔啱我

我博下懵要唱歌
唉 柏芝老爺

回復 43756# 的帖子

信幫主會係到

要走好位唔難

路啱磅輕地快

恨贏恨到死甘

睇跑馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-10-1 16:06 發表
睇跑馬
真精彩

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 16:25 發表
韋達開始黎料未呢?事事為王 1,400 但有6倍,WP 抵搏,拖東廄兩隻
7>4.8.9

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 17:09 發表
Race 9 - 大冷門推荐安國倫既爪皇豪火,36倍W
博吓首飾1w19p

陰暗的陽光

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 17:52 發表
呵呵,頭兩段開 23'09",尾場榮耀假日 WP 啦,受惠韋達無料到,好分左添
3-10  Q+PQ

10W @7.8

夾埋就有Q

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 22:21 發表
榮耀假日和好靚仔都是我貼士的 3W馬

因此,我呢埸係單棍QPQ,另雙膽餐

W 我揀了榮耀假日,韋達5檔全程3疊,輸給好靚仔我沒話說

but anyway, 單Q是中正的了   

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-10-1 22:30 發表
除左金巴,個個都開齋

金巴請加油
金巴d馬等大賽
引用:
KMY 貼的:出左5次,1W2Q1P1落第,W20%,上名率80%

今日尾場:KMY 好靚仔、榮耀假日 + Whyte 萬事勇 = T 派二千幾,KMY 貼兩隻單Q  ...

參考指數100%

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。