推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

64 123
發新話題

過檔無線電視女記者-藍可盈

戴眼鏡果樣好斯文

我視佢為陳嘉欣接班人

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-10-14 11:23 發表

陳嘉欣咁快變前輩
新聞部靚女icon流程

珠珠/小飛俠-->嘉儀-->雯雯-->周詩泓-->嘉欣-->可盈

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-14 22:18 發表
咁你以後搵女朋友一律長髮優先,咁就搞掂晒架喇。

......真係仲慘過佢做緊你女朋友......如果你同緊一個女仔拍拖,有一日佢剪短咗頭髮,你唔通同佢分手?

都唔明你係睇人定淨係睇頭髮/髮型......
雖然你講得岩,但髪形真係可以令一個靚女變成唔靚,你睇陳美茵同羅鈺文就係好例子

引用:
原帖由 dennis123456789 於 2012-10-28 20:48 發表
深藍色的藍可盈
襯返自己個姓氏

原來可盈英文名叫Christy

引用:
原帖由 iris121_tulip 於 2012-11-5 22:58 發表
錢芷蕾
嘩!一個側面都認得出 ,高手

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-11-17 18:28 發表

詩泓接班人
應該話係嘉欣接班人

詩泓-->嘉欣-->可盈

引用:
原帖由 fusekaz 於 2012-11-28 12:03 發表
Any profile of her please, thank you
藍可盈中學讀天主教崇德英文書院

其後升讀中大

傷左痴住紗布仲要著短裙

可盈首次做多面睇

引用:
原帖由 dennis123456789 於 2013-2-4 22:15 發表

你對可盈無咩好感? 我覺得可盈靚爆wo
我覺得可盈係鏡頭前比較cool,唔似得雯雯,嘉欣果D咁好笑容咁親民

可盈入馬場買馬仔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

雙盈多面睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-2-19 21:46 發表
可盈比師姐紫盈指點下髮型同衣著後,,成個SHARP左好多
貼身衫顯得玲瓏浮凸

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-2-19 22:31 發表
可盈做主播先講啦,,兩個都唔同工作崗位
做記者先多發揮機會,主播俾人感覺D只係讀稿機器,花瓶

燈光師打哂燈sell可盈大頭靚樣

可盈連續2晚上晚間新聞

著藍衫襯番自己個姓

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-2-20 23:19 發表
藍藍好似急速上緊位咁喎,,日日都有扒,,多面睇,,晚間新聞出街,,可能好快上埋蘋果動新聞
都要多得近期房屋問題係重點,俾身為房屋專員既可盈有好多機會報道同出鏡

原來而家多面睇提早左一粒鐘到21:30就做 ,唔怪得之22:30轉過去83台係做緊新聞

引用:
原帖由 PLKLSPC2 於 2013-2-27 23:13 發表
支持藍盈上中產家庭做家訪!

但她為何選不中我的家呢?
你係中產咩

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-3-12 06:54 發表
可盈好喜歡藍色  多數都係藍色
襯番個姓氏

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-3-12 17:42 發表
能力高又靚女GE記者少之又少啊,,83搵美茵呢D花瓶得啦
83台搵外電果D仲好---吳煒茵,封艷明,曾百慧

晚間走左去西九做live

可盈做live蝦碌爆肚,你cue我啦

引用:
原帖由 PLKLSPC2 於 2013-4-14 22:20 發表

By the way,可盈的英文名是甚麼呢?
Christy

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。