推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

29 12
發新話題

首次漫畫網聚2007年1月9日晚上

首次漫畫網聚2007年1月9日晚上

首次漫畫網聚!!

大家都好怕羞,唯有我頂上

日期:2007年01月09日晚上6:30開始,好似有3個小時以上食

自助餐~
費用: $98/位+10%=$107.8

費用唔貴,環境清幽,食物可以
o岩哂我地一班吹水怪

報名者:

1)亞佳佳

以下四位大哥,果日有無問題?

tangoho
my709394
不平凡人
祖迪仔

想去既朋友唔該留言比我,同埋比埋電話我確認!thx~

卜維廉賓館

地址:九龍油麻地永星里11號
電話:(852) 2771 9266
傳真:(852) 2385 1140
電郵: [email protected]

交通
地鐵:油麻地站C出口,再步行約2分鐘
巴士:A21機場巴士 (車費港幣33元) 在文明里站下車。
的士:由中港碼頭乘的士,車費約港幣20元,直達賓館。

http://boothlodge.salvation.org.hk/CHT/index1.htm

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-12-15 08:46 AM 發表

O個日我可能得...又可能唔得...因為我10號生日..唔知GF/同事.家人.FD等會唔會搵我出街(90%唔會掛)
8號都可以~

冰河大哥~

唔好置頂好唔好?

我頂一頂先~~~~

比左電話我既大哥們,我會星期二工作時間會打比你地確認下~

有興趣都可以PM我!THX~~

希望大家支持一下

時間如果要8:00先到既都無問題.

我明天再打去間野度問下細節

引用:
原帖由 ruger 於 2006-12-18 05:36 PM 發表
個度有漫畫睇ga?
食完之後又去邊?
果度係酒店餐廳,不過好似得三粒星~

無漫畫睇,ONLY 吹水,如果食完自助餐大家唔怕夜既話

可以再去其他地方閒聊,(如酒吧,公園,樓梯等....)  

相關搜索目錄: 酒店

我踢~~~~~~~~~~~~~~~~

依家有....

祖迪仔(7:30)
亞佳佳
wan1
my709394(8:00)
tangoho

暫有5條大漢~

又推~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 my709394 於 2006-12-27 12:43 PM 發表

我可能有朋友去...要訂位嗎?
要訂位的,不過我會同間野再修訂人數

沒問題的~歡迎!歡迎!

引用:
原帖由 my709394 於 2006-12-27 12:43 PM 發表

我可能有朋友去...要訂位嗎?
我等你回答~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-3 06:28 AM 發表
9號我去唔到啦...
只好下次有呢d<分神>再玩啦..
下次我帶你地去一間樓上日本菜....有得訂房(間房唔錯ga...)....又平既^^
唉.......

唯有等下次啦~期待!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-4 03:00 PM 發表

本凡人對食就真係唔多講究喎~~~
不過o個日都覺得幾好食...同埋幾新鮮....
下次你黎埋...食完即刻話我知...
ps個度仲可以預訂食物..
外野手?

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-4 01:45 PM 發表

倒不如在大陸搞,我估會多啲人參加!
拉哂............

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-4 04:29 PM 發表

放心喎∼國內版搞咁多次聚會都未試過出事!
喲~

好期待~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 my709394 於 2007-1-8 05:29 PM 發表

各位明天見了...可惜我朋友來唔到,唔係起碼有個女仔了...

真係仲係女仔???

致各大哥~

首次網聚在一片歡呼聲中完結!!

仲影左相~~~~~~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

你地兩大版鼠去左邊呀???????

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-9 04:59 PM 發表

有名你叫「版鼠」,緊係鼠咗啦!
唉~心淡呀!

我地5條友仲去左尋歡

要唔要貼上網呀?

引用:
原帖由 tangoho 於 2007-1-9 07:28 PM 發表
你張相邊度泥架.ha...
我叫小二哥偷影架~

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-10 02:15 AM 發表
唔係夜晚咩? 點係日光日白既
因為太黑,所以電腦加光~

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-10 01:27 AM 發表

要~~
我d你地5個一齊xx緊既相~~
快d post 快d post...
等等我~

好忙~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-10 06:44 AM 發表

等你..一定等你...等到死都會等你~~
唔駛死咁誇既~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

再等下啦~~相片好快有~~~~~~~~

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-10 09:32 AM 發表

點解會咁多人既???
唔係得幾個人去既咩??
有啦~有啦~

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。