推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

足球小將 GOLDEN 23

依家好多新人出.個個都話勁.............

健威變左前鋒,呵呵~

阿根廷果度又話有個勁人,要搵佢番來.....

人太多,好亂

引用:
原帖由 KING546 於 2007-5-11 09:37 發表

健威做左前鋒.... 真的嗎???
那就只有林源三一個門將?
有冇更勁的門將出場呀???
真架,依家咩要咩野"一人一技"喎~

健威今期對尼日利亞就係健威用頭入既,死未?

門將方面就無提有無更強既人

引用:
原帖由 KING546 於 2007-5-11 09:52 發表
不如講下大家心目中最强的出場陣營吧:
442陣式
前鋒: 小志强, 新田
中場: 志偉, 泰萊, 葵新伍, 德仔(?)
後衛: 三杉淳, 松山, 次藤, 早田(赤川止也???)
門將: 林源三
機本上 小志强, 志偉 ...
小志强, 志偉, 泰萊, 三杉, 松山呢5個我都好鍾意,不過我日本越出越多勁人,呢幾條友唔知頂到幾耐

尤其係三杉同松山..........

引用:
原帖由 kariyui 於 2007-5-14 12:24 發表
估計入選名單

小志强, 志偉, 泰萊, 三杉, 松山, 赤川止也, 葵新伍, 林源三, 健威, 曾我佑二, 井川岳人, 井川隼人, 德仔,
次藤, 早田, 新田, 古川, 風見, 立花兄弟, 樑仔, 佐野 + real japan 7 其中一人
加中村俊輔

引用:
原帖由 KING546 於 2007-5-11 02:29 發表
請問GOLDEN 23 是講志偉23歲,定係講23人入選的呢?
講左幾期,其實都係講d教練搵緊有質的人

唔知仲要搵幾耐..........

引用:
原帖由 KING546 於 2007-5-15 09:03 發表

係咪好似ROAD TO 2002咁, 咁拖橋???
明目張膽地拖.............

前輯講葵新伍,講左好耐點知反應唔好,今輯索性一口氣介紹幾個新人,梗有一個你鍾意

引用:
原帖由 KING546 於 2007-5-15 10:13 發表

我都估到的.
所以之前出左都冇買黎睇.
寧願等佢完左先一次過睇.
有了ROAD TO 2002的教訓.
唔敢到佢有期望
依家日本隊既兵力加埋可能係世界之冠...........

咩位置都爆人既!你話勁唔勁?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。