推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-3 16:27 發表

係玄難,仲同佢徒弟講:「新鮮嫩口,我執o左兩鑊。」
執二攤未遂而死o既係玄難徒弟
謝大大大大大大~~~~

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-7-6 15:05 發表

睇o左,果然係大陽劍同小霹靂,小弟自收三件
不過都唔合理啦!只係唔出得大陽劍,點解唔用其他劍o黎同金如來打?硬係要用低兩級o既烈陽刀?唔通少o左大陽劍,九陽神劍就弱過烈陽刀?仲有,明知功力不及金如來,點 ...
伏虎新抱仔有幾億,起過間屋都可以~

引用:
原帖由 Mika 於 2008-7-9 08:52 發表

風雷同海虎都一樣樣 !  
黑龍同獨眼龍都一樣樣~

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-10 11:21 發表
今期睇到頭都暈埋……

明明上期封面係北腿王文燕;但今期卻又變回跟舊著北腿王文燕!:bird:

原本係北神掌鐵如山、南腿王王嶽淵。今期無啦啦又加多對南神掌洪東、北腿王文燕!
變咗王嶽淵同 ...
北神掌鐵如山、南腿王王嶽淵

以上呢兩件都好弱......

鐵如山教完小龍鐵沙咩咩咩都係用過一次就無再用

仲要比D後生仔輪....

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-10 11:21 發表
今期睇到頭都暈埋……

明明上期封面係北腿王文燕;但今期卻又變回跟舊著北腿王文燕!:bird:

原本係北神掌鐵如山、南腿王王嶽淵。今期無啦啦又加多對南神掌洪東、北腿王文燕!
變咗王嶽淵同 ...
咁鐵如山同洪東都係齊名,不過鐵如山好弱............

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-7-15 15:14 發表

話事話,谷次郎唔係做完手術之後變了半盲佬的嗎,點解近來出場又好似正常番既?
又一疑案...............

優化後又一"杰"作

引用:
原帖由 冰河 於 2008-7-24 09:02 發表
今期又自打咀巴!

話大獅吼儲氣耐,虛耗極巨!但白獅卻馬上短時間內連出兩嘢!
可能佢有兩個肺..........

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-7-25 06:53 發表
金羅漢而家變左 "瘋羅漢" !

從前話打就打,話殺就殺,霸氣十足。但而家竟然會講咩 "你唔好再打我啦,你再打我,我就還手架喇。"

古古怪怪咁,真係有 d 睇唔慣。
你愛唔愛姐?你愛你出聲嘛...........

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-13 15:33 發表

唔一定0既...無敵練成十陽白炎後....王小虎領悟到十一陽.....石黑龍練到 鑽石金鐘罩第五關........

之後來自地獄0 已死去0既  荃灣十五狼......鱷太歲(金鐘罩50關)等...還陽回到香港.....要毀滅地球.... ...
孫悟空,比達一干人等,好快出場

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-8-20 01:45 發表

我都好期望小龍既功力,可以再上層樓,不讓小虎專美!∼ 
打斷多次橋唔知得唔得?

有個問題.....

小苦係南宮一指屋企果度見到西門蕭,就話以前見過西門蕭,咁之前係幾時見過既呢?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2008-8-25 16:07 發表

洪東搞掂醉魔個次!
嘩~n年前既事......唔怪得唔記得

唔該哂大哥

引用:
原帖由 failong 於 2008-8-28 09:02 發表
今期真係好睇呢.....不過一諗到下期金如來要俾人圍"o趙",就真係登佢擔心呢.... 7秋1
如果下期7個打人1個都打唔掂既,唔知仲睇唔睇落去呢?

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-8-28 16:09 發表
的確係近來最好睇同精彩o既一期,值得一讚。

老妖屠殺琴僧同畫僧,回復殺性,個人覺得無乜唔妥。因為學小龍話齋,雙僧的確係死有餘辜,無需姑息。

小龍回復高手霸氣,好野,難得同 11 關 level o既 ...
如果咁強陣容金如來都只係落荒而逃既話,咁就真係要CUT書

引用:
原帖由 a1771550 於 2008-8-29 14:50 發表

周兄唔記得依家韋陀係新龍既超級"secure"咩? 保護老弱婦儒係九霄九章傳人既宿命黎架,陰公!!
王風雷傳中,王風雷話自己係龍虎門"big4"(四大)

龍虎門內最有機會big4既人有,小苦,黑龍,小龍,風雷,韋陀

若論人氣,最有機會剔除既真係韋陀...........

引用:
原帖由 a1771550 於 2008-8-30 09:12 發表

球兄,既使要保護老弱婦儒,都唔使要九霄九章既韋陀卦?? 真係有D殺雞用牛刀喎...

其實安排D老弱婦儒去軍事醫院就得啦,斷估即使羅殺教惡極都唔會公然向警方挑釁,羅記始終係老黑黎嘛...

韋陀依家咁既環境其實 ...
所以風雷依家都未可以歸隊~

引用:
原帖由 isxman 於 2008-8-30 06:21 發表
韋陀,又死
舊著已壯烈犧牲
今次又"黎",新著中都未認真咁比佢威過
小那星,舊著中好鬼死鍾意D二線演員好似:
風雷,青天,韋陀,大水牛,金牛,石鐵,
冷恨(印象最深,一出即死,仲要同歸於盡,一槍和敵人釘死 ...
我只係話"big4"到底中邊幾位而已,不是說韋陀死

其實我睇龍虎門(舊著)都係睇二線果班,次次都好期望有好表現!
亦都對二線果班既人死好有深刻印象

好似金牛,大水牛,白仇佢地等等,常常替他們難過.......

有時真係又愛又恨,好希望佢地出場,但係有得出場打人又代表佢地會有機會死,畢竟佢地唔係小苦咁拎左免死金牌

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-8-31 14:23 發表

洪東肯定不夠王風雷打....
你見過洪東在從火山飛到空中,並在空中御空而行?
不過洪東復原能力好強喎.上次星宿老野吸洪東功力而自廢隻手,無耐就無事~勁!!

引用:
原帖由 enos 於 2008-9-7 14:56 發表
很不合情理啊!两妖有什么理由先走!在不知道三皇手上有舍利子之前,难道两妖认为三皇打得过金如来,还是在金如来手上一定走得了,要是两妖加三皇那胜 ...
因為兩妖知道三皇係主角,再加上主角唔會死,所以兩妖走先.佢地知道佢地留低會死,三皇留低係唔會死

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-9-15 14:51 發表
小虎 8 陽 + 黑龍 8 關 + 小龍九陰 7 章, 金童寶典都無辦法打得嬴金如來, 但之前金羅漢同金如來隻 dup, 都可以憑羅漢禪指打傷金如來...照咁計, 如果 3 皇今次對付o既係金羅漢的話, 似乎都唔會有太大嬴面啊...
金如來果d咁大隻,x2嘛~

黑龍佢地肉都無係弱d

引用:
原帖由 魯魯修 於 2008-10-2 08:58 發表
下期「極惡如來」篇大結局,睇嚟金如來都係時候「食飯盒」!

老黃話三皇經此一役,武功高低會大執位!唔知會點執法呢?
仲有得執咩?
來來去去都係小苦最強,黑龍第二,小龍第三.....

就算小苦只係得六陽,都係佢最強 ,無天理

引用:
原帖由 阿左 於 2008-10-21 11:21 發表
你數少左至尊魔王,大水牛同劍痴喇
火影忍者呀嗚門都有戰紋.......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

平時已經戒買唔戒睇.今期見到係韋陀封面,買都買唔切,買完之後想退書,因為只係封面有韋陀...

什麼九宵驚天變....我頂!

10期內韋陀唔知有無可能出一出鏡呢?

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-10-23 15:30 發表

你買之前問一句,我實叫你唔好買,
成本書都無見過韋陀一眼,頂.......
仲以為韋陀有咩驚天變嘛!以為可以入big4添

話時話,韋哥去左邊?人地5大世家黎探訪,韋陀縮左去邊?

人地上門搵三皇,唉,人1地真係可能唔知韋陀武功係高過哂佢地.....

引用:
原帖由 劍守 於 2008-10-24 09:00 發表
以前加騰鷹留低九霄真經比佢掛!!!
九霄真經最勁武功係"加騰鷹爪功"

連日本av男優黑柴波都頂唔順

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。