推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-7-15 18:26 發表

同意﹐持劍者可能會係劍痴。個故仔可能話劍痴係老天尊O既契仔﹐咁(郁)起手上黎就冇輩份O既顧忌。當然﹐劍痴十成十就傷唔到邪神﹐就當邪神赤手奪過把劍想隊冧劍痴時﹐個玉兒就扑出黎向邪神求情。之後邪神 ...
唔係老祖宗咩?

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-16 16:37 發表
其實最好就唔好出老袓宗啦,而家已經咁亂,仲出埋老袓宗...........
我其實都好憎..........

引用:
原帖由 小小力 於 2007-7-20 02:27 發表

唔知會唔會有一日唔識內功既谷次郎打贏邪神黑級呢??
同練金鐘罩,黑龍比金羅漢低幾班。以前o個個金鐘邪僧(小虎呀爺收佢皮o個個) 得金鐘罩七關都打片大江南北無敵手,今日黑龍八關連一個唔識內功既呀伯都差D打 ...
都好勁架啦!抓損左個職武功既東條手下既頭皮........

引用:
原帖由 小小力 於 2007-7-20 09:18 發表

憑鬥志,咬住邪神隻腳唔放!!
緝私犬???????

小喇叭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

一個二打六戰狂打左幾期..........痴膠花,吊那媽

點樣大反攻呀?早幾期係樓梯對個軍佬又打幾頁,今次打戰狂就打幾期,吊!仲要龍虎三傻聯手.........

打咩火云邪神呀?去比人化灰啦~~

一個戰狂搞咁耐,都唔知咩野三王??

小龍果d斷橋既掌力去哂邊?

引用:
原帖由 小小力 於 2007-8-3 06:14 發表

可惜小龍一掌斷橋翵々w經入哂讀者個腦,咁樣重設功力level唔係好得囉!!
同樣地.冰火七重天有教主級功力在各讀者腦中~

可惜風雷既冰火七重天只係豆腐級,唔係教主級.........

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-8-3 17:15 發表
睇完今期有D唔明點解西城權咁急要要捧個新人上大位﹐D大動作大可以等到邪神正式戰死先搞﹐反正都等左咁耐。家陣萬一邪神冇死到自己咪扑街?唔通佢打算趁邪神唔o係時陣轉晒羅殺教D資產去另外一間公司?
因為玉神班編劇問題..........優化喎

其實所謂優化計劃.........

我覺得差過以前,畫面係所謂靚左少少,不過故事突然好似跳得好急

老烈火出3期死左,醉魔又死,青天無啦啦又死左.......

又好明顯,要令風雷條女死

藍浪,白骨又無啦啦瓜埋,真係無啦啦,一兩掌就死哂

依家仲可能出老祖宗,唉........

睇佢地以前鋪掛既橋,淨係老烈火都有排玩啦,仲有藍浪呢?又咩咩白蓮封相,火云一句"你個能樣"就打死人地???????真係化學到唔化........

咩世界?萬寶路既世界?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-8-4 08:52 發表

應該係佢0既同事出問題.打錯字,真正係  "幼"化
幼稚化.....
老夫子仲好睇~

今期火云入面既福齜周記果個笑話好正!!

分別以小苦,火云,同文殊都好Q,我最愛係伏虎果2個公仔!!!!!

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-8-4 15:58 發表

上期個笑話都不差!「誰碰我衣服,我砍他手足」,「誰碰我手足,我穿他衣服」!
都好好~

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-8-5 17:10 發表
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-4 03:08 發表
其實所謂優化計劃.........

我覺得差過以前,畫面係所謂靚左少少,不過故事突然好似跳得好急

老烈火出3期死左,醉魔又死,青天無啦啦又死左.......

有好有坏啦﹐武功 ...
其實如果要優化,需唔需要拿拿聲令到一d好似唔重要既人整死佢呢?

好似醉魔咁,無啦啦整死佢,之後藍浪竟然一句野都無講過,即係證明藍浪都好快死架啦!

仲有,藍浪封相,貴為白蓮教咁高位既人,一個白蓮既人都無?藍浪佢武功有幾高,東方無敵都心知肚明啦,無啦啦又比人打死左,咁果d生意又唔駛做啦?

老烈火係舊著搞左都好耐,真係打死都估唔到幾期就玩完,真係出三期就死就代表優化左??????

依家本龍虎門真係唔知想搞咩?火云整個面具就橫掃哂通天教d人,咁駛鬼幾億搵老烈火,金如來果d咩?一條友變個極道羅剎殺入去龍虎門殺哂啦~

一出就黃級,打落小鷹度,小鷹全身骨碎死

之後再用霸腿踢小虎,小虎死...

再用藍級打黑龍,黑龍金鐘罩硬生生被打破而死

整多掌火云掌,老妖,石鐵被化灰.......

邪神再提昇功力到白級,x陀死,小龍同邪神對掌,又死

再去黑級,霸腿加火云掌怒破風雷冰火七重天,風雷死,月聖使用八陽擋左一下黑級,又死.......

成個過程唔駛15分鐘,包保果班正義既朋友全部瓜得!!

你地以為無可能,依家通天果度既人加加埋埋勁過以上龍虎門既人啦~

老文殊,文殊,豬油,通天果六部既阿頭,廣法堂既兩叔父,白骨,棍痴,刀痴等等....

邪神可以入去無事既,咁不如行去打龍虎門好過啦~包贏!!!!

引用:
原帖由 kinniku 於 2007-8-5 18:48 發表

師兄你講得太High啦!
攪到我都忍唔住要搭句爹!!

不過你講少左個結局,
就係老祖宗出黎用折骨破幫邪神續條骨抽出黎.....
羅剎教就係咁末日了...............
真龍出關用十陽白炎將老袓宗同世界化為無. ...
唉.........老祖宗.......

見到都唔想睇

世界大同得啦,幾十個幫會聯手打老祖宗啦

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-8-7 17:28 發表

劇情方面o既優化我唸由于冇班由讀者組成o既工程師參與﹐所以現至會有草率同不合理o既場面出現。另外﹐藍浪死時應該都仲未知醉魔瓜左﹐因為廣發堂為左唔惹禍上身肯定會將醉魔條屍好秘密咁處理。放心啦﹐只要有 ...
我好想小苦快d化灰!

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 KING546 於 2007-8-9 16:48 發表

嘩,用黎打華九公咁勁牙,勵害,勵害
釣石九公仲勁呀~

引用:
原帖由 百發百中 於 2007-8-14 01:21 發表

第一個問題其實涉及一個更嚴重的問題

劍魔是在得倒「干將」之後,在前代白蓮教主指點下,才知道「干將」劍柄收藏了紫電神功的秘笈。

跟住,劍魔是練了紫電神功之後,才令頭髮由黑變紫!!!

而劍魔強 ...
這就是優化成果~

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-8-14 03:53 發表

不是啊!

記得之前豬油同白無涯俾幾支步槍圍住時嚇到郁都唔敢郁,
人哋開槍射地下就嚇到差D標尿。

段估小貓點勁都唔夠泰國兩大搾Fit人來啩?

這樣算不算自打嘴巴?
因為小苦知道,自己係主角,就算中核彈,都唔會死,而豬油佢地唔係一線主角嘛~

引用:
原帖由 KING546 於 2007-8-14 08:47 發表

仲有招 "千軍萬馬" 簡直就近符無敵
可惜"第一品"果招大水牛無練,如果唔係就勁~

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-8-15 02:30 發表

君臨天下....佢唔係無練...
一來唔得閒...二來...資質問題...三來....短命

呢招講到咁勁...都冇實戰過....其實幾哂料...
而家呢d打鬥..都少左好多招意呀...對拆呀.....一係就係唔係都鬥功力

舊著好多 ...
講畫功,實景等等其他既野,依家好過以前!

不過講到依家故事及打鬥場面令人刻骨銘心既,以前會令人印象深刻,依家?真係果頭打完果頭又唔記得.......

好似舊著劍魔出"紫電無x"既時候,一個個紫色圈圈就咁飛出去.......

大水牛出"翻江倒海",佔左成版紙都係海水,比人打果條友就散哂咁,好有氣勢!

大水牛出"千軍萬馬"既時候,成2版都係大水牛,幾勁呀!

依家新著??有咩會令人懷念??青天既死?白骨既死?藍浪既死?醉魔既死?.......

引用:
原帖由 獵食者 於 2007-8-16 04:07 發表

如果講奇兵....韋陀同佢一早已經係奇兵 (武功級數與表現不成正比)

再講...其實三皇..風雷同埋韋陀係龍記入邊...已經同石鐵小鷹佢地愈來愈遠..
睇黎...石鐵同小鷹除非又有奇遇(其實龍虎門應該叫幸運 ...
龍虎門三王應該要執位!小虎唔應該係三王,佢只有六陽,同小鷹,石鐵差唔多,可能石鐵勁過佢

引用:
原帖由 kmm921 於 2007-8-19 10:07 發表
正,邪双修七重天會去到八重天
錯~有十九幾重天

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-8-21 16:08 發表

我o既意思係話"降龍伏虎氣"又七陽咁上下。
舊著四小將既獨眼龍左練右練功都唔掂,不過好似九陽神功到3-4陽,金鐘罩就3-4關,易X組又係3-4級,加加埋埋咪又成九關,九陽黑級咁???

果D爛鬼伏虎氣...........

引用:
原帖由 金拿督 於 2007-8-22 15:41 發表

光頭星同個惡豹頭打時陣金鐘罩已經練到第三關﹐如今過左咁耐﹐應該上到四關了掛﹐咁就有白骨羅漢O既級數啦。而黑仔傑打O係阿蛟爺圍剿龍虎們時陣都有九霄四章左﹐家陣都應該升到第五章有銀鷹手下D級數。而四眼 ...
無架啦!無架啦~四小將無架啦........等死......

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-8-30 13:56 發表

宗兄,所謂"浪子回頭金不換",銅猩能夠改歸正,始終係好事一件,就俾佢從此退出江湖算吧拉,依家"挖"返佢出黎,以佢既功力,唉...
銅猩依家再出真係好危...........

四小將都係好危.................

苦少帥都係好危.......好易化灰~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。