推介:| 角色扮演 | 漫畫書店 | 日本動畫 | 漫畫創作 | 日本明星 | 電腦遊戲 |

發新話題

Cosplay Sex

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:14 發表

買dom都未夠啦
唉, 送埋 dom 喇, 用開乜野牌子呀? 003?

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:23 發表

杜老師原味, 用開一打果隻個喎
Easy la ! 我屋企都有貨

我已經有兩個女,仲黎? 夠喇

保留選擇權嘛,唔使下下中出下嘩

引用:
原帖由 大波妹 於 2007-7-5 07:44 發表

中出啲女仔啲皮膚靚啲
子宮邊䁱吸收架,口爆應該效困好 D,或者顏射當面膜

引用:
原帖由 mmr.ren 於 2007-7-5 06:57 發表
好啦,大出血,$20 蚊喇!
出夠 $200! 臨收市中交建同 U-Right 都勁升,分個崩俾你都夠你爆幾次房

勁開心!!!

1800 咁高都可以一日升 7%+, 呢隻野真係唔講得笑!

627 我已經翻左一翻有多,我覺得起碼 $0.6!

3993 依家入係咪太貴呢? 2626 似覺扺 D 喎?

好,一於等位入 3993!

內地股市大跌,上海綜合指數收市報3,615點,跌200點,跌幅5.25%。

上海A股收報3,794點,跌210點,跌幅5.26%。

深圳A股收報1,059點,跌66點,跌幅5.94%。

--

祖國打大風添,分分鐘聽日一日蝕返晒轉頭

引用:
原帖由 細摩 於 2007-7-6 04:31 發表

我有無比膏, 駛唔駛幫你止痕?
乜唔係應該用無比膏系列既另一體貼推介咩

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-10 15:51 發表
KAthy has a little sister, names Rachel, she absolutely looks pretty as well as a model figure, at least that's what my mum said...... It doesn't fair. ) If my topic over here can reach to 300,  ...
tissue is always ready... 300 is easy for the boring ppl here...

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-10 15:42 發表
Here it is!!  Enjoy!!
less covered than before... the shape of your face is nice, too

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 03:37 發表

呢位兄台真有見地, Kat 姐除左高d之外, 都係個人傻纒傻纒鎹. 不過我估佢今朝一定鲻遲左, 腳長就一定鮁腬, 不過胸就單薄d, 冇計喇!! 估唔到Kat姐會鰠度咁'掂', 真係'欽敬, 欽敬'!! 不過佢就成日比大秘書串&q ...
Post 你自己條女上黎比一比, 講乜都無用, 係咪?

如果香港女仔普遍都有咁 "單薄", 都叫做飲得杯落

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:02 發表

咁我就冇咁幸福, 我條女就真係冇乜睇頭囉, 一般身材, 一般樣貌, 一般工作, 一般年紀(27歲, 我就快30歲), 一般的床上技巧....我既人生就係咁一般.....唉.......
見你個網名都知你應該無乜運行, 你睇無線近期既刻集中, 玩電腦勁既都係無好收場

去伏偽基百科睇下 "好人" 既定義, 勁好笑!

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:23 發表

唉!!  係自己心軟嗟, 如果唔係早就"撇"左佢喇. 睇, 我都係同我條女都走唔甩了. 話時話.....有冇辦法令到自己條女open d, 其實我都想佢著 mini skirt, 行鴭妢P.....好似KAT姐咁, 話哂廿令歲女 ...
咁你先要俾倒佢自己信喇..........

好多女仔拍左拖之後靚女左, 皆人有人欣賞, 又俾心機打扮一下, 所以睇你功力喇, 對人好 D, 等佢知道自己好重要

引用:
原帖由 電腦奇俠 於 2007-7-11 04:02 發表

咁我就冇咁幸福, 我條女就真係冇乜睇頭囉, 一般身材, 一般樣貌, 一般工作, 一般年紀(27歲, 我就快30歲), 一般的床上技巧....我既人生就係咁一般.....唉.......
如果你心裡咁諗, 唔多唔少都會做左/講左出黎, 你想佢有信心都幾難

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 04:49 發表

Hey!! HOw' u doing!?  He's such a new kid but nice anyway!!  You're busy or not?
I'm pretty free usually,

I usually bought a whole pack enough for a week, no need to go everytime, it's so hot outside.

Hong Kong's weather is getting worse, I guess it could reach 38 degree this summer.

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 05:09 發表

If the temp' goes up to 38, I swear I'd havin' biniki to work..
its just outside......

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 05:26 發表
不過講真...口係外國的時候, summer 在家我都係泳衣一件咁, 仲成日比媽咪話要摟返件jacketw.
我諗好多人都係咁

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 05:54 發表
會!! 試過同朋友去一個lake, 冇記錯係叫Crater Lake游水, 玩玩鴾餼茠B友扯甩件泳衣Top!! 真淤!!
wow

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 06:00 發表
有乜咁出奇呀! 玩得仲癲都得w!!
就係鐘意丫嘛

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 06:00 發表
有乜咁出奇呀! 玩得仲癲都得w!!
who's that btw?

引用:
原帖由 kathywonder 於 2007-7-11 06:06 發表
So you say, was a gal, but forget'em, I'm straight absolutely!!
I hope I was there around.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。