推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

white kitty

在此感謝郭兄對白貓的關心
白兄因私務繁忙
待日後時間容許
定會再與郭兄交流心得.......thx

會否考慮廣大粉絲的寶貴心聲......
再現骨場討論區啦........

引用:
原帖由 6769 於 2008-5-23 02:51 發表

呢度而家少左寫手話事...清新好多...

咪返來行下咯...

言論自由, 切勿濫用.
敬請各位言詞切勿過度
不要作不必要的問題
引起不必要的言論
希望大家以互相交流的心態處理
多謝合作.....

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-5-30 01:28 發表
唉... 我都好耐無出報告...
本來呢度好多人都貢獻好多報告...
不理真假... 起碼有兄弟睇完去試...
試左番黎講番又係又野播!!
不過氣氛已轉... 唔再多討論交流...
對人多而非對事... 完全影響其他會眾!!
最 ...
我想大家也有自己的感受
我想那些認為對的自己想
在版內是否真的能起作用.....thx

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2008-5-27 10:31 發表

上黎睇既版友大部份都係想攞料, 料係堅既我理鬼佢係吾係writer, 若做writer做o甘多年又吾駛改名又重有o甘多人睇, 証明佢必定有佢既價值
好過d人無貢獻, 淨係識單打攪破壞, ...
我不敢說有人真的刻意作出那種行為
我想進入此版的看官或會員
都只有一個共同目的
就是看看花花世界
有什麼好玩及自己又未能知未能試
待時期成熟便可享受一番.....
至於經常指他人是寫手
這問題很灰色
那人寫得入肉, 便指他是寫手
讓大家看官或會員, 按提報告的c兄的資料去親身測試
就是最好的證明......
大家同意嗎????
我認同"最重要是料係堅既"
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-5-30 12:23

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-5-30 02:11 發表

問題係... 而家呢度連最基本既野 - 資訊交流 都少左...
其他野都唔駛講住啦!!
認同
祈望十家繼續頂力支持
多提交報告及分享大家的豔事及經驗
惠及大家可以儘用資源享受人生.....

引用:
原帖由 pkdonald 於 2008-5-30 08:52 發表

網絡世界,貴乎互相尊重
絕對認同.....互相尊重是最重要
不管虛擬世界, 在人世間也要尊重
最後, 才會有和平盛世......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。