推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 mi01 於 2006-11-6 09:23 AM 發表
貓兄 係咪應該放係你呢樹呢 抱歉我第一次打report 唔知定 請見諒
ps:好想知仲有咩女女好像119咁正的 反咩更 3q

東記新仔遊 報告

睇各位大哥成日有報告 我都出反小小力報告一下
近2星期因為睇各位的介紹 都 ...
好想試呀26.......
:
PS: '新'易拎無返工O羊

回復 #810 威廉泰爾2 的帖子

PLAN C $588其它餐未試過

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-8 02:38 AM 發表

我7:30pm前走,唔通佢即刻出去唻頁R"真叻仔"。

義氣呀? 我諗佢同一班賭鬼都傾得埋既。
都有4拾幾蚊win, 好好架喇

引用:
原帖由 dennis7477 於 2006-11-8 07:52 AM 發表
近來旺角掃場, 各位 brother 如果
今天去東記唔知有冇問題呢 ??
你要問差佬la, 不過我今日上

引用:
原帖由 dennis7477 於 2006-11-9 11:19 AM 發表

hi whwoo801兄, 你前便一行幾人其中人個就係我 ...  女女質素真係麻麻, 年齡真係稍大, 各兄弟推介既女女, 個經理唔係話冇返就係做緊野, 只好去女經理既推介 ...

其實我覺得應該會有 d 較好既女, 只係想留比 ...
Hi~~~whwoo801兄dennis兄, o個晚
我就坐喺你後面...........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 01:48 PM 發表
DCLM ....一如以往所言
任何場有唔識保護自己既囡囡,亦有非常過份既客人
但係希望提醒依度既兄弟,小心某一類人喜歡散播性病...
乜野事
PM我講丫

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-21 03:42 PM 發表
唉.....想起大半前係我率先寫Patrick報告, 雖然我(及隋後的兄弟)
寫唔寫佢都好, 差人遲日都會識佢, 但我知...她不想被人講
「無遮掩全開放 ...

佢真係好吾想人寫佢架

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-22 01:55 AM 發表
我則就算寫邪骨女,亦唔公開no,
或講no, 就無情節.
但你要PM個NO.比我知

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-22 02:04 AM 發表
你都純係8卦想有個知字

有篇激野,check pm 啦.
你睇小我, 哼

引用:
原帖由 超導體 於 2006-11-22 04:50 PM 發表
請問飯堂依家係唔係一切正常, 上去會唔會無運行?  

我都成個月無上去啦
一切如常

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-24 11:15 PM 發表

無事呀!尋晚先搵完 Dee Dee....一切如常....
聽講deedee好鍾意笑個噃

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 04:36 AM 發表

Yes....但係好多時都係陪你笑咋
btw....佢唔係我地杯茶....但踩背超一流
反正開大只有起東方個次
佢就係以前貓兄介紹東方哥個?????????
聽講佢同pg問d人緣都好好tim

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 04:44 AM 發表

......個人雖然年紀小....但思想好成熟
佢同 C 朗最老友...所以搵佢都係齋 dup dup........
o甘佢手骨係幾好既

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 04:56 AM 發表

你又係東方試過???
佢話左手做過手術,唔係重好天呀!...宜家靠真空吸管搵食
吾係我試過,係xxxxxxx試過講比我知

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 05:00 AM 發表

佢好番 D 未呀 ......
未好晒........但又係要返.....話悶wor

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 05:00 AM 發表

佢好番 D 未呀 ......
重有你張楊恭如 wallpaper 拜托唔好比人呀...
緊係吾會la.............其/寶delete埋tim喇, 危險呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 05:04 AM 發表

你咪勸幭o....好長手尾架
好左好多架la, 開頭呼吸都痛呀.......
不過呢兩日佢有事放假, 跟住應該又親戚黎, 順便休息下

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:06 AM 發表

不過, 呢家野真係要好耐先會好番!!

仲會有可能不定期返發!!  
不過佢又無傷到d骨, 應該吾會既

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-25 05:16 AM 發表

算把啦!佢太勤力....
係la....唉
我都吾知佢返工, 係人地講架咋

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:19 AM 發表

咁都好少少, 你試下幫佢做下熱敷, 效果唔錯!!
熱敷
點整o架???教我教我

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:20 AM 發表

係邊果講既!!   

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:24 AM 發表

用熱毛巾就得啦!!

唔好太熱就得啦!!

敷十至十五分鐘, 每日兩至三次, 好舒服架!!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:30 AM 發表

客氣!!

幾時俾番尋日個報告我呀?  
你睇屈兄o個個o米得lor, 過程大同小異

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-25 05:39 AM 發表

你攪到我更加想上去一試!!  
o米上lor

引用:
原帖由 dna_big9 於 2006-12-18 09:38 AM 發表

係呀! 渣過就知有份量兼足秤
師兄夜晚幾多點去呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。