推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

版主大佬們, 這裡人流好疏落, 所以請你們...

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-11-27 00:40 發表
唔好動不動要警告、要脅、示下馬威.....
呢到只有老鬼玩, 細路同新人都是去 "跌吉" 同 "你就想"
咁如果玩到連老鬼都唔出 post, 個個做 CDR
呢到就收工o家啦

如果我地唔守規矩, 麻能煩, 洗版,...
你就pm佢, 討 ...
有好既報告,我地都有加分,
並唔係話動不動要警告,更加無要脅過任何人,亦無想過要施下馬威。
本版從不介意會員將文章係多個論壇上張貼,
亦歡迎轉貼其他論壇既報告,只要注明係轉貼就可以。
大家都係寫報告消閒,相信都唔會太介意自己被轉貼;
但如果原創人介意呢?
咁本版就可能背上偷報告既污名,
作為版主,絕對唔希望有咁既事發生,
連可能都要盡量避免。
而事實上,本論壇既模型版亦曾經發生類似事件,
攪到其他論壇過黎投訴,
所以,係有必要小心處理。

相關搜索目錄: 模型
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 Mr.big 於 2008-11-27 10:44 發表
我初初黎,都有被拒人千里既感覺,關卡多,門檻高,動輒得咎,不過呢度既網友質素好似唔錯(亦可能由於門檻較高所致),通過逐步了解,入鄉隨俗後,開始適應呢度既文化。

不過對於置頂兩篇轉貼或雙載文章,版主稍 ...
因為該帖係無上鎖,如果多人回覆既話,容易overlook,
所以先用上較大既字體,加上紅色,
一則係想該會員容易注意到,
二則係希望其他會員注意到該帖既問題;
而且亦無用上帶有警告性字眼,
只係清楚表明要求而己。

引用:
原帖由 骨總 於 2008-12-26 21:01 發表

no need to open it bros , because......

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的主題被 anakin 執行 移動 操作。

...
你將既發帖内容删除,仲連主題都改成"豉汁蒸鱔冇野睇";
我將一篇己經無内容既帖移走,有問題嗎?

引用:
原帖由 骨總 於 2008-12-27 11:55 發表

當然冇問題啦 , 做法正確 , 所以post話" no need to open it " 有問題嗎? 題外話版主 , 小弟每每出post例必澤駛 , 未delete post之前應該見到小弟為何改帖.

此topic.....................唉 , cd-rom可能友誼 ...
任何topic都會有正反面既睇法,有人有問題,你可以解釋,亦可以一笑置之,同版規有抵觸,我自然會联絡你;犯不着删帖。

引用:
原帖由 ivan99 於 2008-12-29 18:54 發表

我三年前都有report,你以版主能カserach下啦,仲有,你知唔知internet serach一下都係建.樹。
三年前既report,經過轉新版同瘦身之後,應該己經煙消雲散,都無從稽考,仲要serach?

相關搜索目錄: 瘦身

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。