推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

30 12
發新話題

[原創] 一個囡囡求救的信息

引用:
原帖由 tt234 於 2009-6-12 14:48 發表
唉,好多正骨囡囡都唔想俾家人知做呢行,鄉下人覺得骨場都係唔正經既地方.
聽講佢地d家鄉嘅人好保守,覺得做按摩唔正經工作,家人會好無非士。
到時囡囡連回鄉也不敢回。

所以d狼狗執着佢地死穴,貪飲貪食仲FOC,如不服從便會告密佢地家人知!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-9 20:21 發表

當時有種感覺我倆是好久沒見面又重逢的戀人。

師兄,這些都是熱戀中男女的對白。
你沉船了。  
再次回應番Robert,
其實我都喺運用"敵不動我不動"技巧
對方以何種方式和你對答,相信已經給了你tips可以向前走多幾步?
既然佢已經走前了一步,而你何不大胆踏前多两步呢?
相信不用我畫公仔畫出腸了。

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-6-14 14:52 發表

同意, 有時我都好同情d女女, 出黎做野感情生活一片空白, 比d狼狗/同鄉有機可乘, 好多最後走上一條不歸路

女女見jjchan兄對佢咁好, 感動到,都好正常, 你無睇佢唔起, 仲當佢係朋友咁鼓勵/安慰佢, 內心一定好appreciate你....... ...
我一定唔會睇佢唔起,仲好關心佢,最后打開了佢嘅心扉談心事。
若然日后有得發展,都會講明自身情況給佢知,無謂騙佢或者給佢承諾大家有將來,免得傷害對方。

重生篇之二

前兩天,L終於找到了一份新工作,工資雖然比以前份工少好多,但可以重拾佢嘅自尊,可以挺起胸膛做人!我亦為她欣喜,因為曾經跌倒的人,要爬起來真的唔容易。

L:
你在上班嗎?我今天剛上班,在我姐公司做QC

JJ:
那我恭喜你找到工作,努力啊!別忘記請我吃飯啊

L:
哈,一定要,等下個月發了工資

JJ:
那我先請你,給你慶祝一下吧

是夜十二點L又發來信息:
L:
你睡覺沒有?

<這麼晚找我幹什麼呢?想聊天還是有心事要跟我說呢?>

既然佢已找到了份新工,等我約佢過來SZ玩慶祝及溫馨一下,相信佢也唔會拒絕吧。
唔知SZ有咩好玩地點一两天游,各位弟兄有咩好介紹?Thanks.

引用:
原帖由 himhui01 於 2009-6-22 02:06 發表
一個字,$$$$$
這样的發展,當然含有$的成份,
但希望两者關系中除了$外,都有一种大家都懷着的灰!這也是好多男性追求的........i.e.沉船境界!
不然,不如鋪鋪清走去找FL、SN或者K囡吧!

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。