推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

唐下三正半受氣報告

唐下三正半受氣報告

呢個是真人事件,我知道這裡有很多兄弟經常去,大家如果想查證就問第三組媽咪,在23號晚上是不是在房處理客人投訴!或者問13組 媽咪

事原上星期六同朋友一齊去唐下半山唱K、飲酒,七點準時到演藝廳搵女,選了第三組的313號,起初佢話唔想之後助理話無問題,我即時話如果唔想唔好免強,唔開心上黎做乜?
之後在K房一直相安無事好好架大家都好開心,直到反酒店房!就180度轉!
1. 叫唔肯吹 2.攪野唔肯俾錫蓮 3. 居然想早上六點走,我話我唔會甘早起身,佢即時唔出聲
第二日我想求做佢居然俾面色我睇,我即時火起叫;唔肯做就走吧,佢即刻著衫 走人,我即時無名火起,即刻走去問朋友,朋友答半山帶女出街,女是有規定的
1.      要吹 2.客人要做幾多就幾多 3.唔可以自己提出早走
朋友見我咁答應幫我向訂房的DJ 投訴,而我在下午(星期日)亦打電話俾助理投訴,助理話會跟進當晚通知我條女會罰錢,但到第二日條女居然發訊息俾我:話我投訴佢,夠膽就向佢面前投訴!我再一次火起,我叫朋友向訂房的DJ 再次投訴,DJ話已向高經理說明,而我為了證明夠膽就向佢面前投訴,日前一晚就再次上山
去到房即時叫其他媽咪搵第三組媽咪過來,她黎到後我一五一十講出不滿,她亦表示經理有講過事件,我話我人黎到我想看看你既女有乜野講,佢講條女無做,同我講對唔住!
但這次她補充講了一句令我們所有人都不能接受的話:啲女係咁既素質,如果係好既唔會向山度工作
佢走了之後我們所有人都一致應同:女係媽咪教出來既,由一開始就有教,更加無可能話自己啲女無素質!   攪野唔肯俾錫蓮!  有無人試過!
以上內容係提醒各位師兄小心第三組女女,以及山既女係有出街規則,更加唔好信第三組媽咪,大家在山上搵女留記得留意工牌,03字頭就要小心

我俾錢唔可以攞應得服務咩?
無服務媽咪又死不認錯,我一定要話俾大家知 !  小心

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 sigma 於 2007-5-25 02:20 發表
睇見呢個post就火滾!

小小私人恩怨就將媽咪全名post出嚟,呢位大爺無乜品!小弟都認識此媽咪,招呼及服務都幾好,唔覺有乜問題。

呢位大爺是否第一次去東莞的K場?K場啲女唔吹好出奇咩?你駛 ...
先生

1.媽咪都無品我點解要有  出全名又點?有錯就要認,呢位媽咪死不認錯既心態是正確嗎?
2.服務好? 咁點解講:啲女係咁既素質,如果係好既唔會向山度工作?
3.半山啲女出街是有規定的,你知唔知架
4.我俾錢唔可以攞應得服務咩?
5.無服務媽咪又死不認錯,點解我唔可以話俾大家知?

大爺)
1. 見人做賊你就要做賊?係唔係人地無品好難講,呢啲恩怨邊個錯上到法庭有時做法官都好難判,大爺如果一定要該媽咪認錯,建議你告上法庭,或私下班馬出酒店外面搵個地方同個媽咪講數!
2. 乜嘢叫做服務好服務唔好?會否是大爺太難相處、要求太高?難服侍、態度又差在先?
3. 國家法例規定唔淮嫖妓,你知唔知架?
4. 你畀八舊就大晒?乜野係應得嘅服務?你駛八舊水就可以玩死條女,條女就要任你點玩?駛唔駛幫你做埋毒龍?條女都有尊嚴,都有阿媽生,駛八舊就要求一定要攞足本,通常係窮鬼的!
5. 無錯點認?K女不嬲都無乜服務架啦!K女是適合玩feel的,要服務、變態動作,去SN啦!

先生
第1.多謝閣下建議 我會好認真考慮
第2.要求太高?你問下人半山啲女出街既服務規則先啦!
難服侍、態度又差在先? 你識果位媽咪你去問佢先  唔好下下幫住人先啦
第3.知又點? 叫媽咪告我吖!
第4.我有權利得到應得既服務,無服務媽咪又死不認錯,我一定要話俾大家知
第5.黑面、到第二日條女居然發訊息俾我:話我投訴佢,夠膽就向佢面前投訴!咁都叫無錯?你去問其他媽咪先  唔好下下幫住人先啦!
K女邊個話無服務架?你問下人半山啲女出街既服務規則先啦
第6.你有錢但唔識玩、唔知可以點玩、更加唔知消費者權益重要下下先幫住媽咪  你算把啦

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-5-25 03:59 發表
出嚟玩, 最緊要開心, 是否物有所值, (都唔好講物超所值) 都其次, 屌完個囡囡後, 重可以屌個媽咪幾日, 何必呢

何必呢 何必呢
追到什麼? 找到什麼?
收到又幾多?
得了什麼? 失了什麼?
可有認真 ...
我版文最尾係有提醒各位師兄小心第三組女女,以及山既女出街係有出街規則,出黎玩唔求多但基本野都唔爭取?
更加唔好信第三組媽咪,大家在山上搵女留記得留意工牌,03字頭就要小心

引用:
原帖由 hongkonger 於 2007-5-25 03:57 發表

東莞來說, 個客要求唔算太過分

不過, 大家都係香港人
投訴一次就算數
無必要去再玩大
唔通人地吋你無膽殺人, 你就去殺人咩?
我版文最尾係有提醒各位師兄小心第三組女女,以及山既女出街係有出街規則,出黎玩唔求多但基本野都唔爭取?
更加唔好信第三組媽咪,大家在山上搵女留記得留意工牌,03字頭就要小心

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2007-5-25 04:10 發表

23號晚我在C7房喎 第三組女女穿咩顏色工衣架???? 我去過咁多次都無乜問題喎。

好老實講,女女唔肯吹經常有架啦。如果係度問有邊個有此經驗,我諗爆post都似。我那晚個女女開頭都話唔識吹啦,之後搞到佢噴 ...

有無玩鬥牛機?

第三組工衣顏色,我真係唔識形容,好似海外藍還是綠!我不太肯定但件衫胸口位有多條摺線位
以前我搵過13組既女,有好多都唔肯,但起碼唔會黑面!

引用:
原帖由 sigma 於 2007-5-25 04:28 發表
大爺:
真係同人唔同命,小弟次次去呢間場都玩得好開心喎!絕無大爺你所遇到的問題,第3組亦幫襯過,啲女幾得喎!真係咁啱上次條女就係第3組,第二日陪埋小弟出外面食午飯,送埋搭車至走,不知幾好 ...
先生
以前我搵過13組既女,有好多都唔肯,但起碼唔會黑面!或者我應該接受俾錢都要睇女面色做人!
我真係要怪下自己眼光差啦!搵幾次第三組既女都唔肯提供基本服務!我會同佢地講取消服務承諾

引用:
原帖由 sigma 於 2007-5-25 04:37 發表
kkcheung大爺在塘廈三正玩得咁唔開心,建議以後不要再去,以抵制此場。

呢間場,留番小弟、Happy_1973及其他兄弟去玩。
多謝建議
我一定會  
玩要要得開心,俾錢俾得要值

[quote]原帖由 Happy_1973 於 2007-5-25 04:41 發表

師兄幾時一齊去l六月初得唔得?

可以研究  

引用:
原帖由 大海浪花 於 2007-5-25 04:32 發表
完全同意sigma 的讲法,发贴呢条友太"撩榔".......
可能啦!
或者我應該接受俾錢都要睇女面色做人!
或者我真係要怪下自己眼光差啦!搵幾次第三組既女都唔肯提供基本服務!

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-5-25 05:05 發表
kkcheung 兄:真不想聽到有兄弟唔開心的經驗....

不過,我想講,人身安全好緊要...(自己小心拉)
多謝提醒

[quote]原帖由 hk2005 於 2007-5-25 05:02 發表

人地都系寫報告,主觀上佢有些偏激,但遇到這都會氣暈,看得出系媽咪處理問題,和對生客問題!
其實KK,可以叫老總入來,叫媽咪再說這番話一次..睇下點

你的回覆,又太過些,哈哈,可能系代言人

每個人都有唔同見解,言論自由! 這是香港的好處

引用:
原帖由 sigma 於 2007-5-25 05:45 發表
言論自由,但都要尊重別人的個人私隱,不論怨恨幾深,都不應將敏感行業人員的名字在網上公開,雖然該名字很可能只是藝名,但卻是真實在用的藝名,故已構成侵犯。

此點是小弟最反感及不滿的!
1.侵唔侵犯 我就唔知!我提供的只是實情講事實俾所有人知,但多謝提點我會取消個名!
2.我在此亦希望閣下叫你朋友(即媽咪)好好再教下女女,山上咁多組,本身鬥爭就好大,如果唔係就唔會有什麼服務承諾
3.另外恭喜她剛成為最大組

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-25 06:19 發表

Sigma 師兄, 張媽咪個名寫出來真是有點過份, KKCheung 師兄應該用代碼 - "x梅"丫嘛 !
另外小弟星期三晚是朱古力廠都有相似嘅經歷, 但 "方芳" 媽咪卻把這種不快࢚ ...
多謝提點  已修正  起初為了真實我出全部資料,如果我係吹水大家一定知,因為我知呢道好多師兄經常上半山

引用:
原帖由 aplst178 於 2007-5-27 18:05 發表
路過搭下爹:

1.唔吹.........未必怪得條女,雖則係山上不成文規定,有d比較紅既囡都視而無物,就算投訴成功,條女也未必要罸錢比媽咪,因為女女始終係媽咪既米飯班主,除非同媽咪對上層既經理投訴,因為罸 ...
如果唔係媽咪最尾講句咁既說話:
啲女係咁既素質,如果係好既唔會向山度工作
我地一班朋友都唔會咁火滾!

大家細心念吓,佢既意思:女係咁架啦!山上面啲女係咁架!

媽咪居然講呢啲說話,簡直係幫公司倒米

引用:
原帖由 xxmodel 於 2007-5-30 13:15 發表
昨晚又和幾個朋友上山了, 其中一位朋友係第一次黎夜總會(真的)...出街時點知佢囡囡又話唔方便...我問她為甚麼開始時不告訴我朋友? 佢又唔出聲...真係比佢吹到啤啤聲
唉! 第幾組

引用:
原帖由 scottiepp 於 2007-5-30 15:35 發表
同埋呢間我都耐唔耐去,我覺得 SN d 女樣子比 K 好好多
有朋友試過,佢話唔值1K

喜歡還喜歡 (會唔會唔收錢!收錢就唔係喜歡)
女女絕不可忘記工作本份,工作就係工作,規矩就係規矩
消費者應得既權益,無理由被人棄掉

2.留精不留情

引用:
原帖由 rickydogabc 於 2007-6-1 09:07 發表

I strongly support you and Happy brother.  I like respect girl during playing, and of cause she should respect me too.  If not, I would feel that I am not lucky and ask her to go away instead o ...
師兄

請問你試過係第幾組? 我相信你寫得出佢地一定提供非常好的家教,我會支持,搵多啲佢地

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。