推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

我病了一星期有多, 所以沒有北上找洗腳妹......

我的病好了, 約了她星期一見面!

i am sorry,
i dont know how to post photo!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 rhkrvdlo 於 2007-2-26 09:35 發表
女女依招係咪叫以退為進呀?
take good care, man , i have same feeling........................
do go la...............you will be sorry later.
rhkrvdlo C hing,
Thanks for your opinion!
i want to leave her as you tell me, but it is hard to take action!
pls share your feeling  and experience !!!!!!!!!!

洗腳妹已經沒有做洗腳了, 轉了做資客.
她們工作的目的都是找一個或多個男人來"照顧"她們..........

她是湖北人..................

hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

謝謝你的關心!!!!!!!!!!!!!

各位師兄
謝謝你們的關心,我已經有個多月沒有找洗腳妹了!!!
階因她只會要錢,而不肯負出!
她見我很久沒有找她,便說要搬屋,叫我比上期和租金!!!!!!!!!
"i never believe such girl" 師兄真有見地!
以前她在銅鑼灣做洗腳妹, no. 3xx, 後來也是在銅鑼灣做資客.
下次再傾.......................

相關搜索目錄: 搬屋

近來我去左正骨場媾正骨妹, 感覺幾好!!!!!!!!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-5-25 10:05 發表

ChanChiFai 師兄, 唔一定好洧p鐘丫嘛!
ic
like the BG in 在水一方 9xx,
she provides HJ service...............

i like girl friend more than sex parther!

i like BG more than wash_foot_girl....................

近來老婆 check 得好緊, 成日問長問短 !
想上去 soft 下 都好不容易!
各位師兄, 有冇計!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-6-27 09:43 發表

因為我又有個差不多的情況, 當個洗腳妹知道我結左婚後, 而家佢唔知點面對我.
師兄, 放心啦! 洗腳妹知道你結左婚, 一定唔會介意, 仲會好識做,
唔會成日煩住你! take it easy 就得啦 !

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-29 09:18 發表

ComeOn 師兄, 是一間舊場, 而且唔算大果種, 不過就好近皇崗!
宏昌 or 匯港城 !!!!!!!!!!!!!!!
請問可唔可以 pm 個技師的 no. 給我?

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-2 05:40 發表

喂、喂,你咪見佢好「蝦」就食著上喎

話時話,你果邊個波平o左未呀
謝謝師兄關心,
我沒有找洗腳妹兩,三個月了,
現在想找新 target !!!!!!!!!!

引用:
原帖由 biscuit 於 2007-7-7 01:45 發表

女人即是女人, 突然間, 個洗腳妹又發信息比我會等我返去喎.
師兄小心呀!我也是過來人,
囡囡在玩手段, 不要太著緊她!

引用:
原帖由 mic128 於 2007-7-12 06:02 發表
一試無妨既,但係如果條女中途有咩要求,forum.timway.com`
i*B;e~;OY)}A
K
無論金錢、物質、生活或責任上,你就要諗清楚值唔值!
4oQp1}I最緊要唔好咁認真囉!
strongly agree

小弟北上, 最近經常找兩個囡囡.
一個是洗腳妹, 一個是正骨的bg.
洗腳妹任你抽水, 而且很主動.
bg 就很害羞, 而且無得抽水, 但是和她一起感到很自然,
真是各有各好!!!!

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-7-18 04:42 發表

你同bg加多兩錢肉緊未呀?你抽佢水佢有乜反應?
抽水尚未成功, 我會繼續努力!

Hi , 各位有冇新攪作呀?????

引用:
原帖由 lingcl 於 2007-7-27 16:11 發表
Don't be serious, just a game, take it easy.
If she like you more than you like her, you will be happy.
If you like her more than she like you, you will be very painful.
有見地

我想私有化一個 bg, 但又唔知點開口!!
請教各方高人有什麼意見??????

其實個囡囡唔算好靚 !!
不過好有 feel, 所以想試下私有的滋味!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。