推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-1 05:09 PM 發表

哈,結果老黃就安排左老邪神同王伏虎過招,能夠同老邪神打,呢樣都算係對王伏虎實力o既肯定吧。

舊著時,小龍都曾經試過同火雲邪神對打,果陣時佢功力仲差過而家好多倍,就算同劍痴父女聯手都係 ...
基本上,小龍係舊作出黎提升極功力.....結果都係---------比人打!!
The Flying Finn

不過而家有好多Self-employed-contract staff................年中慳好多MPF同Insurance(日本法例老細要買養員工成世嘅保險)......羅剎教財務果然算死草.......HeHe

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 owen517 於 2006-9-9 01:21 AM 發表
舊著中,通天教元始門廣法堂一脈相承,三大組織的絕學源自道經這套武功,後來因事分裂成三大勢力,但以廣法堂實力最弱,通天教最勁。有次白骨捉了廣法堂少堂主白俊,搵鬼醫洗腦,供出廣法堂竇口,當時廣法堂派人協助黑龍從 ...
係呀,到老祖宗出場都係故事最高潮所在!之後因為老祖宗實在太X勁而令故事變得無聊....要到蚩尤打鳳奪天先好一D。舊著無論幾時都好, 招式搭救呢個BULL SHIT理論跟本係唔存在!! 邪神自已偷學無相神功係因為知道自已功力不及聖上......邊會話練多幾套外功搭救架!!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-9 06:52 PM 發表
逍遙風與陸鳩兒:

其實點解你們不回去你們那條【新著龍虎門】相關討論 裡面發帖,要常常走過來這邊「踩過界」呢?
弄到其他網友怨聲載道!

現在決定給你們兩個選擇:
1)如果你們選擇在這邊 ...
冰河兄.......台仔唔止得2個Account呀!!

引用:
原帖由 owen517 於 2006-9-10 02:10 PM 發表
新著210期《大挪移的秘密》,講日聖使輸給韋陀,日聖使心諗:若非不能再用陰陽大挪移,這小子必定死在我手上,只怪自己太大意...旁白話陰陽大挪移可沒限制,因何日聖使只用了一次便不能再施展?箇中必定存在著什麼秘密?大 ...
果期的確冇講過《大挪移的秘密》,但之後老王系月聖使同雙聖打果時借月聖使把口講話如果有左傷口之後再出大挪移就會流血不止!!

引用:
原帖由 ploi 於 2006-9-10 04:42 PM 發表

都唔係第一日識老黃
佢個心諗住呢隻係鮑魚,於是係咁煲係咁煲
結果出黎就食都唔駛食,聞都知係其實係垃圾

最接近而簡單既例子就係白蓮大典...做咩o者
煲成百幾期出黎,
所謂既智計就係三歲都睇得出既無 ...
而家本野根本拖得就拖,毫無劇力可言! 個個資深龍記讀者都知啦 !

其實白蓮見到參幫D人武功咁屎,派金聖同金羅去都可以接收啦!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-11 06:58 PM 發表

以下是大版主的回覆:

狗娘養的狗雜種 is banned.
He/she is from taiwan.  
我估計某D人係因為自已推果條Thread比人剷走(二選一),懷恨在心,所以咪用D低裝手法鬧人lor!!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-11 11:02 PM 發表

咁得閑做埋啲無聊嘢,不如上街去倒扁好過啦!:bird:
點計都有意義過四圍去挺「狼」呀!
佢深綠色架,睇佢對玉郎一片忠心就知佢是非不分啦!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-12 12:59 AM 發表

雖然陳水扁都認左報假發票....
但以佢0既死忠應去挺扁啦!!!!
去總統府拿著"龍虎門"去絕食挺扁.....
仲有神兵全套!!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-12 01:09 PM 發表

做得好
最好Ban埋其他Acc啦!!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-12 09:38 PM 發表
但係聽以前大家所講...大水牛都幾勁揪喎...
佢阿媽仲好正,之後仲比人搭埋(舊作女角指定動作)
小虎媽都好豪放,絕對係不甘寂莫型!!

引用:
原帖由 獵食者 於 2006-9-14 04:19 PM 發表
舊著九陽神功o既外家功夫

火雲掌真係排第五架...

雙陽劍咁有特色都刪....唉......o個陣九劍齊發都冇雙陽一擊咁勁....

而家...九陽神劍仲邊有睇頭....

唉.........
本野而家根本冇睇頭!!  蚩尤要出都係為左救亡!!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-15 03:44 AM 發表

唔好用台灣仔呢d 籠統而又帶輕視o既字眼啦,呢度好多台灣版友o架,佢地都係來自台灣o既好朋友,係人!而果隻麻鬼煩o既畜牲我地應該稱呼佢為「台灣狗」或丈「台灣西」,台灣仔呢個詞唔多適用!
大家有冇發覺佢而家自已Re自已同自問自答已經去到出神入化嘅境界? 佢係佢自已D Thread道自已Re自已得好盞鬼架!!

引用:
原帖由 獵食者 於 2006-9-15 12:50 PM 發表
小龍舊著成日俾人打到嘔電....

會唔會係關佢件t-shirt心口成日有個雷電logo事...

黎丫...打我丫...我嘔電俾你睇!
徐左比人打到嘔電,條女仲要比人搭埋..........

神兵小英雄,神兵電影......咪一樣!  老王同成蟲一樣--------聲大大

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-16 03:14 PM 發表

我又覺得冇乜問題,白鷲本事暏!
情報組織吖嘛!!

台灣仔D內部料真係勁丶一早就知道蚩尤今期唔會出場!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-21 06:00 PM 發表

勁勁勁 ! 今期小龍型到爆,結尾一句 "討厭我最好,只怕你喜歡我 !" 。寸到爆但的確佢又真係寸得起 !

講返武打場面,各位有無發覺?九陰真經 7 章o既破壞力已經有東方無敵 / 火雲邪神 ...
邪神親自出手.....定到時交比蚩尤同佢隻揪呢?

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-21 07:50 PM 發表

請不要只把書中內容、預告或廣告內容,一字不漏地搬字過紙 post 出來!這樣跟本毫無意義!這裡沒有人想看這些,因為大家都已經在書中看過了;不須你再 post 出嚟!
下次出 post 時請?bow:

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-21 10:31 PM 發表
我都收到,呢條傻狗發出o既垃圾攻擊又點會冇我份丫!
大家都有架啦!!唉! 好煩, 一個大家傾談, 減壓嘅地方比佢搞到咁!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-22 05:19 PM 發表
擁有相等於 9 關功力或以上o既高手其實都仲有好多。例如 :

蚩尤 (估計應該有 10 關或以上)

老邪神 (呢個唔需要多作介紹啦)

劍妖 (先打敗玄劫,繼而曾經同金羅漢打成平手,所以應該都係 10 關高手)

金 ...
而家D功力Setting以經好離譜,尤其係化灰情節.......小虎幾多陽話? 點解中咁多招都冇事!!

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-22 05:31 PM 發表

咁王小虎係好早期ge新龍裡,在萬佛寺中同翻江鮫隻dup時,用毒龍鑽拆左人地成座廟都係無左交待喎...
果時老王仲話新龍係以招式格鬥為主,武功Setting唔會好似舊作.......而家咪又玩龍珠! 見到果D隔空掌個心不其然會發出“屌”的一聲!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-9-22 05:52 PM 發表

東方無敵用 9 陽功力將天長老化灰,勉強都仲可以接受,因為佢係東方無敵嘛。

但韋驚世易筋經白級都可以一掌就將東衛化灰,真係有 d 那個。
白級頂峰可以一掌就將東衛化灰,點解當日蓋世保化唔到小虎五陽灰?
仲可以同白級頂峰硬拼咁多招都冇事!!

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-9-23 10:12 PM 發表

但老黃係最後都有講正派角色唔會個個長命百歳,要死既都會死,只不過老黃話會經過慎重考量,唔會亂咁比正派角色死咁話...
兒童刊物正義必勝, 遲D正派可能可以利用公安對付潮洲幫同湖南幫;吸納國內市場!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。