推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

頂唔順!今晚又交ed 公課 ....

Nitenite......

............

做乜望自己個竇摺呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-15 09:57 PM 發表

都差不多啦, 係時候摺啦!  
....政府要收地啦...
快 d 賠償我地無地方吹水既損失

你做乜解甲歸田?....係咪想做死炮哥

你地班大哥,好似唔使問我 ......都唔比人選擇既?.....

屈嫂今日返左香港,唔知下星期幾時再上大6 公幹.....

引用:
原帖由 forever more 於 2006-11-16 02:55 PM 發表
OK, FINE,  2 4 2 4 2 4 2 4 2 4 2 4 2 4 2 4, PLS SELECT...  
it's a hard job for me................

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-16 10:06 PM 發表
训觉。训觉
好勀呢.....咁早 D 休息啦!甜夢 .....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-16 10:59 PM 發表
終於收工啦,閃!   
快啦!出面好涼呀 ...

...............

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-17 12:24 PM 發表

唔使望啦, 就快摺啦!   
點會?...今晚捉高c 踩旺去....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-17 12:30 PM 發表

今晚我唔得閒喎, 你地反開心啲啦!   
妖~~.......又靠我地做野....

........個個唔也飯做mood??.....

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-17 08:07 PM 發表
今日又要返夜更!! 慘呀!!
走左未呢?......

.............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-18 08:41 AM 發表

屈大哥早晨啊
早晨呀!一哥..........

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-18 11:01 AM 發表

哗...乜隔成二个钟先现身啊屈大哥
係呀!又再訓返呀.........

引用:
原帖由 forever more 於 2006-11-18 11:21 AM 發表
shall we confirm go at tue??
buddies , pls pm
no la............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-18 01:14 PM 發表

係喎今日你地休息喎。
不過等陣又要忙啦......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-18 01:20 PM 發表

有得忙日子先快过。
跟住好快退休.........
跟住就逍遙自在...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-18 01:43 PM 發表

屈大哥年纪好大喇咩
.........
得阿休、AY、高c 知道咋.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-18 01:48 PM 發表

神經病!   
...你都就快等到啦....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-18 01:51 PM 發表

....咪扮細啦.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-18 01:53 PM 發表

好大啦, 差唔多六十啦!   
大家咪信佢呀!.......我得十六咋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。