推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

34 12
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 KING888 於 2006-11-10 03:57 PM 發表

回復 #728 gfs123456 的帖子

好野,新朋友!...支持使用「清純」頭像....

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 10:39 AM 發表

天日上去食蛋糕咯!
幾點?...

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 12:04 PM 發表

你會上去咩?

她話你係大隻廣
...咁講我都得,無情義呀...
好!反正佢都唔預我... 我消失、我小氣....

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 12:18 PM 發表
你成日開支票點預你呢....
一於天日俾番你D誠意佢啦!
Watson's 更加關心您!!!!!!!!!!
桑拿版屈臣氏已死
宜家變左 nc 屈臣氏...

重有,都未答我幾點呀

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-24 12:32 PM 發表

駛咩講幾點
一於朝十晚九啦!
我既OT錢點計?......

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-24 12:36 PM 發表
乜你返左黎拿??

正唔正呀??

我天日都好想黎呀!!   
如果用一百分,我會比九十八,扣兩分係因為唔夠時間

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-25 14:36 發表
某日,做了個本地靚女,估唔都手骨唔錯添,值得幫佢賣廣告! 

號碼係個位單數,九巴冇呢條線的。 
你叫朋友點估呢?又有 3 線,又有 4 線......

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-25 16:44 發表

估到啦!

嘩! 你失驚無神彈出來架!
我尼種深海撻沙,係潛水潛得耐啦

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。