推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:22 發表

好!! 地點係邊呀??
....講咗啦.....

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:23 發表
你最好就三點前打俾我, 一係就六點十五分後

中間段時間唔係太方便!!
OK...唔出現阿休話會剪你........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:30 發表

一定會出現啦!!  

仲以為八點先得, 等我仲想去一次添!!  
咁勁?....腳軟重容易輸呀...

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:35 發表

唔知架!!    
咁去踩兩個場試下呢........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:40 發表

你天日二點前打俾我啦!!  
我實打比你.......實地報導 :bird:

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-15 00:46 發表

我係話天日下午二點前呀!!

你天日會唔會黎打架??
Host 喎 ....我唔到?一尺長都唔夠比阿休剪啦....
二點前....就二點前啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-15 09:28 發表

AkiraYuki大哥早晨呀
早晨呀....兩位 ...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-15 09:48 發表

屈大哥早晨

咁早就瞌眼训
小一好呀!...今日天色昏暗,好似重未天光咁,咪想訓多陣  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-15 09:58 發表

我度仲落雨添呀如果唔係煤气佬抽气咁嘅声係度叫,我今日会训得好舒服架
...唔會借機會偷懶唔返工呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 10:22 發表

Same to you!   
GM .......今晚七點旺角雅蘭地鐵站出口集合呀
總數 5 件壯男喎

做野先!...電聯...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-15 10:25 發表

我二月三号就放咗假啦
咁正?...唔好曬命呀......再閃...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 12:31 發表

都係利害........  
耍「五郎八掛棍」?......

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-16 12:06 發表
各位午安, 訓醒了!!   
搞錯呀?我忙左成朝 ...講風涼話呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-16 12:59 發表

尋晚真開心........
尋晚?...唔好扮野喎....食左扒怕我笑咋?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-16 13:08 發表

冰個話我食扒..........
你慣性做慈善家...幫兄弟食扒架?....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-16 13:43 發表

妖, 又聽條文蛇亂up.............
......咁即係有情慾包膠睇啦?...快快執筆報導喎....

休、高、文、AY 、一!同你地掛定炮竹裝飾下先....預祝新年快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-16 14:35 發表

有............都唔話你知!      
哼!你 D 包膠咪得三個字 [噢!....哎吔!] ....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-16 15:26 發表

屈大哥新年万事胜意,心想事成
你都要今年逗多 D 利是呀 ...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-16 17:04 發表

望逗埋今年唔好逗喇,而家人地比利是自己都觉得唔好意思
引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 16:51 發表

你都要今年逗多 D 利是呀 ...
儍佬!我都話今年....出年到你派啦....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-16 17:49 發表

机会微乎其微

不过希望在明天,我会努力,加油,沟尽天下靓女
緣份天註定架 ...年初一插枝桃花 包你今年時常有美相陪....

....ee....老細!我黎運吉架!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-17 12:16 發表

非常好!我好欣賞你個簽名檔! 繼續努力!
你老呀!...個個走黎抄我呀,不同版本咁話喎?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-17 12:18 發表

我諗我都係賭波場算啦!
算把啦 ....過完年行個大運先啦

相關搜索目錄: 賭波

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。