推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

回復 #751 newkid 的帖子

話晒人地都係 04 年 member 哎, 無功都有勞喎
何況唔起尼度分享, 人地都會跳去海外版啫
隨時串返你:我不之幾愛尼個科林, 係唔鐘意起度講野呀, 吹咩
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +5 精品文章 2008-5-30 14:47

引用:
原帖由 Sighlunhei 於 2008-5-30 15:01 發表

此地已感不值再眷戀’? 前排在你開吹水房同其它threads撩搞事、寸人,你剩返係度d擦鞋幫兄弟同你和應你就眷戀囉. 駛唔駛列出幾條threads post number? 只睇表面既會員以為你謙謙君子, 睇真你幾年就知你係小人. 有緣再見?  尼句都唔係第一次講! 感性搏網友關心?
無錯xocat ban過你, 恢愎你會員身份後你後來有次係你尼個吹水房扮被ban, copy 左 真正被ban的會出現的系統字樣係你post, 關心你的幾個會員以為你今次真被ban, 你欺騙人感情叻!又駛唔駛蹾返個post number出來? 8 14事件後你靜左一排,又話尼版文化有問題你要移民,卒之又係不甘寂寞返黎! 返黎後正常地講講下野之後又再寸人.
其實上唔上個版又乜大不了? 駛乜成日咁在意人地留唔留意你去向?

l咁在意係人心中形象就唔好做埋d衰野啦.forum.t
Sound resonable.....值得深思/ 耐人尋味

引用:
原帖由 newkid 於 2008-5-30 15:32 發表

814 事件係咩? 我之前冇留意到, 等我得閒睇下找唔找得番來了解下先.
我咪係 814 既死剩種囉~

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2008-5-30 18:45 發表

即係乜野遮, 吾明添
你係世外高人,又點會留意 814 大屠殺呢?

引用:
原帖由 牧童 於 2008-5-30 18:51 發表

屈兄 ﹕ 咁你係受害者定係 .............主腦之一呀  ???

阿煮老係蝙蝠俠,我只係個 19 個死者其中之一啫

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。