推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 10:17 發表
老屈起身啦, 永遠懷念你!  
起左啦?...墜入天仙局既高c,到你醒啦...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 11:59 發表

喂, 我分左一半比你喎!  

合作愉快!   
重好講?...明明話贏左高c 500 既話...我就有 200...點知比低 100 就鬆人 (高c 應該唔會知呵?) ....

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:52 發表
 老細,我都就黎渣左半日車你先訓醒。
係開左 3 個鐘會,訓左 2.5 個鐘就真...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 12:03 發表

我打工咋, 邊有老屈咁自由喎!  
你咪重好過我,咁多妹妹仔起身邊...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 13:49 發表

今次斬獲未如理想, 下次再黎過!     
記得搵埋主角(好版友)高c 呀...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 13:54 發表

開會瞓覺, 貢大膽!  
長氣三幅被....浪費老子時間

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 13:56 發表

無個幫到手呢!!   
又要馬兒好,又要馬兒不吃草 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 15:39 發表

佢咁肥, 有排都"湯"唔哂!   
「我很贊同」......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 15:41 發表

咁幾時得閒去"湖"姐??   
你問我咪又係問和尚攞梳...你知我心有所屬架?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 15:42 發表

得個靚字, 有spring用麼???   
好過我日日對住幾件豬扒呀 ...賣桔

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 18:17 發表

食得住家飯多, 都要出去食番餐好既!  
但宜家個住家飯真係對我好好好喎,我又點會捨得傷佢呢~~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 18:13 發表

「我很贊同」
「惡意灌水」?小心阿「羊古」先生出黎斬我地呀 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 18:23 發表

豬扒都唔錯呀, 幾好味呀!  
係吉烈扒喎!乾珍珍~

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-16 18:27 發表

多謝分享!   
「惡意灌水」?被 ban 我會「永遠懷念你」~~

回復 #5487 forever more 的帖子

唔出声?......我又起度......

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-23 23:17 發表

嘩大哥, 唔好貢客氣!!
叫文仔得啦!
我叫「屈仔」......

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-24 01:21 發表
喂, WHEN SHALL WE GO MCNC AGAIN AR??
Anytime....拔...我只係坐起餐廳等你地

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-28 22:57 發表

老屈條荗利唔得呀!   
唔舒服呀!咪盞比你地劏到一頸血 ...

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-3-30 00:37 發表

復活節要返工呀!!    
我放假...我放假...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-30 09:06 發表

我都放假, 返大陸玩!   
唔准滾...唔准滾 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-3 08:44 發表

我仲有好多兄弟, 告仔, 老屈, 文蛇................
到!係咪有 party?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-4 11:33 發表

屈大哥,休大哥係叫你地去开片喎片完仲要冇宵夜食
本是同根生,相煎何太急!...都係等互片完,我幫手送去醫院算罷

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-4 11:41 發表

哗..屈大哥都好义气喎,肯送我地去医院
叫定幾個靚女...起医院陪你地好唔好

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-4 11:53 發表

咁不如送我地入妓院好过
你地唔捨得走,我咪破產?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-6 18:59 發表

休大哥咁咸湿
你知唔知咩叫 "江山易改,本性難移"?
休大哥會教你啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。