推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-14 22:49 發表

條友仔好寸, 一於玩死佢!  
你搬左入圍村呀?....唔好 唔理就走人呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-16 21:28 發表

做乜鬼啫?!
4 人打白板 ...

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-21 14:24 發表
休休......
做乜你個matt damon 收窄左架..........
吉吉! 我睇到係Nicolas Cage喎

比你兩個笑 Q 死呀!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-21 23:53 發表

咩咁好笑呀 屈人寺兄.......................
你同休休,傻問傻答囉...

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-22 00:44 發表

你點知休休係傻架..........
我連佢個樣都見過,實知佢傻唔傻...

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-22 00:58 發表
之前都有"裝"到你地有一齊打牌...............

咁究竟休休係咪傻既呢....................
其實休休一直扮傻 ...呃我地 d 老人家既生菓金

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-22 01:09 發表

佢咁衰..............
點解唔幫我呃埋...................

尼度原來變左賊竇呀~~

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-22 01:18 發表

我呢輪先間唔中客串下架咋...............
都係時候交場la...........

晚安..................
賊仔都有兼職?...好唔好搵呢?
有財路記得通知聲呀......晚安.

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 02:26 發表

晚安!......
我都講聲早晨先 ~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-22 03:43 發表

屈大哥日头唔使上班嘅咩,晚晚都咁夜
...老人家使鬼訓咁多咩;梗係起度"了"人講下閒話嘛...

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-4-22 09:46 發表
休大哥, 屈大哥, KLOSE大哥, 好好好!!
e+ 要同小補快講:我好想你呀~~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-22 13:58 發表

呢樣野我撐你。  
咪臭係...都唔知係咪羅四海個徒弟?叫十三休喎...話食十三么就食
重唔係呃老人家...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 17:42 發表

好明顯係洗牌疊既!
好明顯係引我地笑換晒 d 牌 ...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 17:41 發表
你地唔駛瞓覺架?!......
要...兩日訓一次...一訓三小時

引用:
原帖由 forever more 於 2007-4-22 18:12 發表
屈, 無野啦??
全屬誤會,不過 e+ 起另一部電腦同你地吹水

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 18:24 發表

下次佢一食糊就打鑊佢!

我做最困難既任務......睇水!
打鑊佢都好喎 ...咁難既任務梗係你做
我做 d 易既....攞住電話預備幫佢 call 白車
最易既 "dup 實佢"...我地低諗 d ...留比文 sir 呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 18:25 發表

訂咗棺材山地未呀?!
有好介紹?...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 18:26 發表

發生咩事呢?!
我 IP 比版主 Ban 左呀, 一定係阿休傑作...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 18:30 發表

啱啱食咗碗雙丸河! 飽晒!
去左擺堆未呢?....

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-22 18:28 發表

...
Boy 佐治...你好

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-22 18:47 發表

...
係Tilo Wolff...

.......失覺晒

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-22 18:50 發表

無錯!

唔係點樣全面封殺佢呢?!
作死呀!原來你都係有份 ...我開餐先...夜 d 傾

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-23 22:55 發表

大家好呀, 收工啦!  
大陸都返到啦!咁耐重未見人既?...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 02:08 發表

屈大哥,你唔见休大哥洒手兼"宁"头咩------>------->

佢仲唔训咗囉咩
佢尋晚暗示過嗎 ...食自己...食自己......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。