推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 hellogxm 於 2007-4-24 02:38 發表
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
使唔使送你上路?記得飲孟婆湯呀~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 02:48 發表

佢係话早D识你就唔使食自己偏好咗几十年,如此推断休大哥年纪都唔细囉喎
我地加埋都差 d 過百 ...你估下佢細唔細?...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 02:49 發表

屈大哥,人地都係心急想睇咸片0者
我重以為佢想早登極樂添? 我又枉作好人啊 ~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 03:00 發表

人地千拣万拣都拣啱呢度灌水都叫做有缘啊
真係頂唔順! ...你就陪下尼位有缘人 我訓啦!...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-24 09:01 發表

令你萬千猜想, 分不清去向, 留下了這個深刻印象,,,,,,,
休大哥,點解我睇到你簽名檔得四個包既

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 11:18 發表

休大哥,点解我睇唔到你嘅签名档嘅
小一金安!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 11:34 發表

屈大哥吉祥今日咁早起身嘅,掛住十姑娘
九點就已經上班啦!...跟住有成個星期見唔到十姑娘啦
似你一樣 "心有所系,魂牵梦萦.夜不能眠"

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 12:01 發表

聚聚散散人间事,清波远,今生谁无憾?拢舴艋,缆绳且将两心连,明朝别梦寒........................
我是凋零莫愁湖,串串晶珠無人拂,惹比翼人枕畔歡駐,兩去茫茫,兩地孤獨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 12:38 發表

比翼飞燕,并蒂青莲.寄苍生,且乐怡然.应谢月老,红线得牵.促前生情,来生意,此生缘

屈大哥你又转咗签名档呀 ...
全句好似係:
比翼飛燕,並蒂青蓮
但寄蒼生,且樂怡然
應謝月老,半根紅線曾得牽
促前生情,來生意,此生緣

簽名檔有咩唔明,講出黎睇下幫唔幫到你?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-24 20:19 發表

我多咗一個新既創作空間!多謝你!....
起邊度?快講 ~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-4-24 21:51 發表
休大哥886眼训咗囉
屈大哥,有缘半夜见啦
...比左 PM 你...收到未?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-24 21:56 發表

拜拜!....

我諗阿屈唔想半夜發惡夢既!
等小一自問自答啦

回復 #6473 zuichuse 的帖子

如果唔係睇晒你八個帖,我真係會懷疑你惡意灌水

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-26 20:47 發表

地府陰私裡再會那......屈臣氏!

你好呀!......
...帝女花...唱埋"庵遇"呀...笨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-26 22:02 發表

仲有春花樓呢???  
寃枉呀!...我邊有去煙花之地呀
同兩個老板落左酒吧...飲到差 d 死呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-30 15:22 發表

Oh, it's amazing!   
佢唔去滾....It's amazing too...

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-30 15:32 發表

我同你去咪得囉!   
好呀!我地去滾小肥羊吓

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-30 15:58 發表

驚你呀, 幾時呀???   
帶埋各自既 honey 去喎....得唔得?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-1 14:24 發表

如果無手信, 番黎都唔好到世外桃源!   
飄過溫書 閃!:bird:

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-1 14:47 發表

喂, 睇左PM未呀?  
老友出 PM...梗係睇 ed ...不過要返工之嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-1 14:53 發表

幾時要返工, 比個日子黎度期得唔得???  
大佬!weekdays e+下晝行唔開啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-1 14:59 發表

咁sunday呢???   
耶絲喎 ...奶比個 PM 喎啦! 喎有樹要行開啦

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-5-2 13:08 發表

應該七月前!!  
唔使返工咩?七月有新車,幾時約埋齊齊去遊車河呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-2 14:06 發表

而家供車利息貴唔貴呀??  
平息大概都要 6-8% ...你有性趣冇?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-2 14:10 發表

燒野食都好喎!  
我恨左好耐啦 ...最好重有餘興節目...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。