推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-7 16:27 發表

未得閒呀!!

不如你講俾我聽啦!!  
阿高C 話收陀地, 你睇佢唔到唔比低路費, 係咪貪條命仔長得濟 ??

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-7 17:20 發表

食飯吹水就有得念,遊湖就未有心理準備。
重諗住開檯預埋你添......哼 .....睇唔起你

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:25 發表

湖我都唔好啦
禽日出了

kps
KPS ?? 快餐店呀 ??

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-7 17:27 發表

開檯容咩易畀休兄斬到一頸血。  
我地齊心咪隊冧佢囉

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:29 發表

佢唔來就氏切佢.........................旦糕..
嚇得我呀.....重以為切我粒旦旦

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:31 發表

kps 是影視會呀
咪又係去租四仔

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:32 發表

切佢條 Jer !   
切咗再生返吹咩 ?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:35 發表

你聽日唔浦頭我就隊你!  
唔好隊我酒就得囉 .....尋日醉完依家都未醒呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:35 發表

上次切剩佢寸零, lee 次切埋佢呀? 收到!!
你講高C 呀 ??......好慘呀.....佢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:36 發表

生番都唔硬啦!  
雪凍佢....掂晒

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:37 發表

無情情, 冰個隊你酒喎!   
同十姑娘加埋佢個姊妹.....謝ed

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:38 發表

就算硬都搵磚頭鑿佢!
咁毒 ?? ....鑿你個頭

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:39 發表

剩番寸零, 切唔切都無所謂啦!   
十年樹木百年樹人呀 .....無顆幼苗....又點可以長出偉大既樹林

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:40 發表

佢而家唔識人啦, 掛住溝女!  
係掛住比女溝至真

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:42 發表

唔使咁大仇口喎, 老屈剛才都話明晚浦頭喎!!!   
都話 10 PM 後 confirm 囉....跟咗我姓老屈呀 ??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:45 發表

關佢姊妹乜野樹???  
Both are not 飲得之人 .....我咪唯有隊晒佢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:47 發表

唔理你咁多, 你唔浦頭就死!  
又無女 ?? 又無禮物 ??.....有咩賣點先 ??

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-7 17:43 發表

hey man, you just listen la
ByeBye 你條尾

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-7 17:48 發表
唉, 好眼瞓添!  
李露媚哎 ....咁早眼瞓呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-8 10:11 發表

GOOD GOOD GOOD MORNING!
GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD GOOD MORNING!

飲維記未 ??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-8 00:46 發表

成日掛住女, 閒塞仔!  
我係一個多情種子, 沒有愛情的我, 就似是枯了的花卉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-8 00:06 發表

多謝屈大哥通知..............立即"了"...........................
衰公....係咪唔 LIKE 叫我 "老屈" ??

你 "了"咗....我地咪少個兄弟去圍 KLOSE

火雞可能又作病啦..........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-8 12:43 發表

咁你以前咪開得好燦爛囉~!   
簡直係.........
你唔覺得我識採陰補陽咩??

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-8 13:15 發表

你唔入來小下D小人o米病發o羅
我很讚同

咁由邊個開波好呢 ??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。