推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-14 12:00 發表

我唔會係你地頭亂攪事既!!  
你好熱氣咩 ?? 要食 "西洋菜" 降火呀 ??

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-14 12:21 發表

呢排都幾架!!

所以尋日去完, 今日又心思思了!!
今日先 day2 至喎??.....咁一個星期閒閒地開 4、5 次餐??

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-14 12:30 發表
妖, 係公司點睇你地d post ar !!!
係你八掛之嘛....無人要迫你睇架

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-14 12:34 發表

去埋今次, 今個星期唔會再去架啦!!  

之後日日都要返工!!
形容少少黎聽下呀 .....去咗島定係 KPS 啫?? ...

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-14 12:40 發表

兩樣都唔係!!
又發現新大陸??

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-14 12:46 發表

唔好咁講!!

應該叫佢返工時要專心D!!
我個心係咁講架, 不過咁肉麻講唔出ロ之嘛~~

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 13:02 發表

妖, 個啲係乜野黎架, 黐立立既???  
.........

引用:
原帖由 8366 於 2007-8-14 13:13 發表

西洋菜煲圖大雨
我的至愛
再整碟 "咸肉腸煨波菜" 送飯....一流

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 13:41 發表

你真係要去睇下醫生!  
尼 d 係咪叫 "能醫不自醫" 呀??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 13:51 發表

冰有人貢大食架!   
你依家終於知道真係 "一山還有一山高" 嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 13:52 發表

好味, 好味, 一流...............
我未試過呢 ......連 "雙峯夾紅腸" 都未試呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 14:02 發表

我唔信, 打Q死我都唔信 !  
其實我起囡囡面前, 只係一個純情男咋

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-14 14:08 發表

天下之大, 無奇不有!!  
話唔定.....佢已經破咗我紀錄啦

依家去食飯先, 遲d 見

Hey guys!! I'm Back

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-24 11:58 發表

Dare I said before English

Good morning flexor brother
重引唔到你尼個老外
咪以為我樣似鬼佬, 講兩句蕃文, 其實都係抄隔離

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-8-24 12:41 發表
屈兄, 你終於肯翻生啦,
同大版主講掂數?
換回他誠懇的一句 sorry, 和還我一個青白,
既然已經做到, 我覺得都是退一步的時候了, 始終已上癮, 不能離開論譠!!
本帖最近評分記錄
  • 8366 體力 +20 歡迎屈大哥歸位 2007-8-24 15:05
  • 8366 威望 +20 歡迎屈大哥歸位 2007-8-24 15:05

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-24 12:47 發表

乜抄抄声咁难听呀其实我係打完中文后再翻译架
誤會了!! 我說抄的是我自己, 我看了人家的 post, 覺得可笑便貼在這裡...見諒

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-24 13:09 發表

人影都唔多隻,仲冰樹有人Ban你呀!
the answer is YOU.....haha!!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-24 13:48 發表
Good afternoon all!!  
Awaiting your tea time ar......buddy!!

引用:
原帖由 8366 於 2007-8-24 15:03 發表

歡迎屈大哥歸位
你看得少林足球多了?!
沒有你們的友情, 我看已一早離開這裡了, 謝謝

引用:
原帖由 8366 於 2007-8-24 15:14 發表

咁冇你嘅提點我都走咗九世喇
好似是人生必經階段, 但想一想, 上網是求開心?? 還是要找回現實中失去的尊嚴??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-24 15:22 發表

Ban 你?? 我連個制係冰樹都唔知呀, 傻佬!
等我開完會便說給你知, 第一個濟旗的人不要是我呀~~

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-27 16:10 發表

你以為我係鴨黎架!!
又叫人唔好 Fwd 個 pm 出去, 自己又貼出黎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-29 23:58 發表

AY大哥真係勤力!
舉手趙子龍 ....唔係事必要你講....你講咗將會係幫我搵多2 蚊

引用:
原帖由 forever more 於 2007-9-1 12:43 發表

next TUE 呀??
我去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。