推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

打劫!有荷包既就攞出黎, 無荷包既麻煩除剩條底橫企埋牆

嗱!我數三聲重無人交出荷包, 我就炸咗呢度.....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-9-10 13:04 發表
........一
~~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-9-10 13:09 發表

二 ~~
三~~ 妖!! 呢度鬼都無隻, 搵鬼打劫陰屍紙咩??

.....................testing for smilies.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

More is coming
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-9-17 21:20 發表

屈大哥及宋小姐好!
How are you .....can you jump into our new place??

Testing...........

........呃兩蚊走人

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-16 10:52 發表

係呀,我很有资质架,个够大嘛,扭起嚟很带劲

唔通我果晚更新计算机之后係咁
夠大係未有資格架, 重要係有個人 "長處" .......唔通你似大笨象

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-29 17:17 發表
好耐都無入黎,再唔入就比人上鎖! 
我幫你.........老規矩.........30 分鐘無回覆就當輸

KPS 張單就等你埋啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-11 21:33 發表

屈大哥,好耐没见你了
我长处只有一度架咋
我直頭掛死你啦
我知你長處係.....................夠

Merry X'mas to all

回復 #11163 休谷客 的帖子

又唔見你求下其他人?大細超

打個招呼講句 hi ..... 放完個屁講拜拜

祝休休及世外桃園各兄弟.........一年好過一年!!!

引用:
原帖由 mikie 於 2008-3-10 04:50 發表
can;t see the pics gei?
引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 13:17 發表
hihi 大家好...我岩岩新註冊的
歡迎兩位新人呀
你地係黎自邊度架?我同另外幾位都係尼度既陀地呀

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 13:22 發表
N3L 過來的... ^^
N3L?? 即係 "紐西蘭"??

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 13:33 發表
哈哈...誤會誤會...來自香港
哦!New 3-Lunch 係咪?
咁有興致走過黎睇睇呀?

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 13:40 發表
^^ 係呀...都係連結過來的...
食飯先...一陣傾
慢慢食,等陣再玩過啦~

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 14:36 發表
呼~~~
大家都係度返緊工?
當然啦!寓工作於娛樂嘛~

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 15:32 發表
咁我咪好過份...依家先開始做野...
你記得返要去做公司野,已經好好啦!好過我無心工作啦....

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 16:15 發表
係邊區做野架∼∼∼∼∼?
我起 X 魚涌做 bank 架,你呢?

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 17:12 發表
 好遠bo...我荔枝角 office ja~
做bank唔係好忙既咩...
返工都成粒幾鐘,你起 LCK 咪好囉,起碼出油尖旺都快 d
做我地尼份工,都無可能唔忙咯,但無理由要做死自己嘛?
係辛苦既,咪 dup 返兩三個鐘骨咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-10 17:44 發表

邊個 dup 你先! 
咁心水清?咪阿十陪我去深圳 OPS 咯

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-10 17:51 發表

呢間勁多人,唔過夜就好! 

我鐘意找美容師推淋巴。 
OPS 對面咪我屋企咯,推淋巴確有一手,但衰在太嘈

相關搜索目錄: 美容

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。