推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 forever more 於 2009-1-16 15:56 發表

我係度.. 但無咩心機打野者...
hey bro.......有咩幫到你先 ??

哈哈各位!我返左黎啦,好鬼死掛住你地班麻甩佬呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2009-7-14 22:50 發表

稀客呀!

long time no see....
早一輪比人埋屍荒野,琤比差人掘返出黎咋 .......你近排幾好嘛?

引用:
原帖由 forever more 於 2009-7-14 23:04 發表

你去左邊呀!!!

休休, 真係團聚下好喎!
你都無走呀?太好啦 .......miss u so so so 麥處

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-15 10:45 發表

呵呵,久违了屈大哥,匆匆一别年余,身子可好,嫂夫人可好.
老豬,點只一年呀? ......我差少就忘記密碼入唔到
你呢?起度識左有幾多朋友先

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-15 11:01 發表

我也不记得有多久了,反正我已r连你纂妝}”字怎岩斑ㄖ记了要用复制粘贴

朋友还是以前那些朋友,没什么Z化 屈大哥,你呢,这一年多 ...
哈......人面依舊,太好啦! .........十姑娘無話唔比我上網,只作近排迷上 qq 飛車
佢將我係咁 .............

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-15 11:15 發表

虽是人面依旧,但已是物是全非了h:" />
qq 飛車 游戏吗?内很多人都玩“传奇”“红警”这些皉銵A我一底ㄓN:lookaroun ...
唔係話?表面都好似無乜爭E,應該百花齊放先係喎
你話個種遊戲,無一種係識既,因為都係要用腦 ........我個種人,只係適合按上下左右鍵

引用:
原帖由 8366 於 2009-7-15 11:59 發表

屈大哥
早上好
qq龍珠仲好玩喎
嘩哈哈!見到八爺你真好呀!別來無恙嘛? ........遊戲?點玩架?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-15 12:06 發表

我也不N打游戏,只N看毛片子
我也是 .......只要可愛類型,一律有殺錯無放過

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-15 12:32 發表

............认为它犹如洪水猛兽一帕r害荍们的年轻人............
  愚見........好奇、求知,係人既本性,亦係男人既雞湯
凡事只要適得其所,採之以用,那會有好壞之分?
無鬙宋堨肮■桴砥A夫妻關係變得乏味,少男少女變得無知于腐
人之初,性本善呀.......能夠分辨到 av 內容是好是壞,靠自己啦
充其量,只你換回一個破名號「咸濕佬」,没什麼大不了

引用:
原帖由 8366 於 2009-7-15 12:34 發表

打倒三0個相同顏色的珠,
仲有爆珠同穿越,
呢個遊戲真係勁好玩
有勞八爺指引下載,因汝之犬兒,已愛上電腦上之五光十色

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 forever more 於 2009-7-15 20:55 發表

尋晚突然心血來潮走入來, 就見到你喇!!
彷彿同你有心靈感應!!!
我都好久無留言了........

豪情4俠有望重組了!!!  
我都係尋日先撞畯荓K碼咋,如果唔係我又要重新揀個個名咯

乜真係靜到烏蠅飛過都聽到呀? .....咁唯有等聽日啦,各兄弟晚安

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-16 13:34 發表

好耐無見, 你好嗎!   
真係好耐咯,你近來各方面都順利嘛?

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-16 13:39 發表
歡迎各師兄弟歸位!   
我誠心希望各大哥能夠「再續前緣」

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-17 11:31 發表

一切幾順利, 唔錯, 唔錯!  
話時話,又無再考慮我地一年前個大計呢?巴士重係咪做緊呢?
我好有可能過一兩個月去深圳大展鴻圖

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-17 11:34 發表

「再續前緣」?  

好難囉, 人面全非, 各散東西了.....
朋友吾需要日日見既,係知心既,都會一世都係,正所謂有今生無來世嘛

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-17 12:02 發表

屈大哥对世情果然鞭辟入里 信民一塌糊涂顶鷜井
事緣係因為我早被標簽為「咸濕佬」,早已將「正道」淡化,唯有以此歪理掩飾

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-17 12:41 發表

歪理说得多就成了正理了
起碼要十姑娘認同先叫算數

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-7-17 12:52 發表

女人嘛, 说句打嘴话,你一臚諵ㄚw湿她,她就茷璊F
此話有理 ...........但後果自負

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-17 15:38 發表

真的嗎? 恭喜你先!  
都未可以恭喜住,有 d 擔心成為大鱷既點心.......你呢?重有無熊心壯志呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2009-7-18 15:06 發表

當然有啦, 你想攪邊瓣?   
女人錢易賺呀!一係時裝,二係指甲,你又點睇?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。