推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

叫雞吮腳footjob(不喜勿進)

叫雞吮腳footjob(不喜勿進)

自從香檳淫腳vivian冇做後,好耐都冇玩雞腳.
前排去老尖叫雞,揀咗呢件花甲腳趾雞嚟玩,
腳趾公好好吮,腳板底又好滑,個樣唔衰又姣到出汁.
另外佢知人客鐘意玩腳後,佢會好仔細咁洗乾淨D腳趾,
用腳踭行上床時腳趾唔會接觸地面.等人客可以放心勁吮.
佢個竇有好多鞋喺度,我攞咗佢着緊果對嚟聞咗一輪腳味,
然後先吮佢冇腳味嘅腳趾公同瀨腳板底.
最後Footjob到射精.............

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 ponyboy171 於 2008-5-31 18:25 發表

really good job!!!
but how much for total?
thanks!
$300,你都有性趣玩腳?

引用:
原帖由 kit021611 於 2008-5-31 18:56 發表
ht29b 兄!幾時上去架?有冇介紹錯先?
有人只係鐘意玩D十幾歲嘅妹妹仔腳,大陸髮廊好多.
有人就鐘意玩技巧,睇你個人喜好.
收pm........

引用:
原帖由 kit021611 於 2008-6-1 21:36 發表

D花甲影得好清楚,好正!

見到又扯哂旗,而家好想啜腳趾,舐腳扳底

我一共玩過呢隻姣雞既腳3次,

師兄,會唔會返玩呢隻姣雞腳?
應該會再玩呢隻姣雞腳,因為呢件真係幾姣吓.
玩腳前幫我做一大輪前戲,好很爽.
多謝師兄介紹呢隻姣腳雞呀.

引用:
原帖由 kit021611 於 2008-6-1 23:02 發表

原來好戲在後頭,隻臭雞都係footjob完,

係咁用對精液腳同我捽龜頭,腳交功夫1流
佢話全套收費會玩口中射精,
但比500蚊佢又可以玩兩次腳交,
我都考慮玩邊種好,因為腳交同口爆我都好大性趣.

引用:
原帖由 RX-93 於 2008-6-5 21:50 發表

師兄, 前戲是否同一般 ML咁? 有冇BJ??
(未曾試過只玩 HJ (or FJ)...)
差唔多,BJ就冇ML價錢咁盡情,
只係未沖涼就已經除褲瀨吓春袋,
跟住隔住條底褲啜賓州,
突然又除低條底褲啜啖龜頭.
其餘啜乳頭等基本動作都有.

引用:
原帖由 9west 於 2008-6-9 14:10 發表
Tried her yesterday with a wonderful experience
佢又換咗新腳甲油喎,
呢隻雞腳真係好玩

引用:
原帖由 kkelly2353 於 2008-6-17 17:59 發表
Thank you Brother ht29b, I got your information.  I will post a report after the visit. regards,
I look forward to hearing from you soon.

引用:
原帖由 kkelly2353 於 2008-6-18 11:25 發表
ht29b cHing, the desktop in my office does not support your stuff, I will view it at home later on.  Well, I think you have had a great time over there. Anyway thanks again for your courtesy, I am working in Macau.
Macau正呀,好多貴價靚雞喎,
請問Macau多唔多1樓1 架?

引用:
原帖由 LL976255 於 2008-6-25 14:05 發表
請問一下衣個女仔係尖咀邊到呢??
有冇地止提公?
佢昨日短訊話下個月先再返工,
要去搵第二隻靚雞腳玩.

引用:
原帖由 RX-93 於 2008-7-24 20:34 發表
Thanks Ht29b兄...(I know her when I saw the photo... flower at breast)
I tried her with FJ, I am happy as her look is 3/5, maybe I think her look is poor before.

She uses her feet with baby oil   ...
佢最好之處係夠姣又玩得,我覺得呢樣嘢先可以令人客食回頭草.

原來有幾個師兄都攪過ada嚟,腳交時我都問過佢倦唔倦,
佢話慣咗冇問題,果然由頭到尾冇揸流灘,呢D咪好雞囉,
又姣又好笑容,射到佢成腳精後仲喺我面前玩佢對精腳,
本來我只係影幾張相,但佢主動叫我拍腳交短片,
玩完之後訓喺到一齊睇返段片,佢仲睇得好開心

你地咁好定力嘅,攪咁耐先射精,我一路吮佢腳趾時佢一路用手打我飛機,
我已經好想射精,之後都停咗一陣先再玩腳交,
但都唔使5分鐘就頂唔順射咗出嚟囉.

引用:
原帖由 於 2008-7-25 20:05 發表
哈哈,ada佢仲同我傾計傾左好耐添^^
me too..................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。