推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

我很感動茶館................................(31)

引用:
原帖由 tinatina 於 2006-8-24 18:28 發表
大家好!我是tina,習慣的開場白,習慣的地方。三年多的日曰夜夜我習慣了在這個网絡空間打發自己的寂寞,表達自己喜怒哀樂的心情!在這里另我有被寵愛苛護的錯覺,這里有我認識的很多人,也有很多人認識我。不怕傻 ...
妳終於回來了.........
搬來這裡已有好幾天,卻遲遲未見到妳的芳蹤,叫人多麼難受!
今天(應該是昨天才對)是妳誓言永不回歸天文台的日子,亦是我在尖沙咀工作的最後一天。2006年8月24日,一個平常普通的日子成為了我人生路上的一個轉捩點。
前路,無人可以預知。自信,慶幸自己還有一點吧!成敗與得失,視乎自己是否有足夠的智慧,膽量和能力去達到。不要自視過高,也不怨天尤人。在這,祝妳生活愉快,青春美麗!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-25 08:25 發表

c兄, 又轉工???
這次是第二次創業。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-25 14:32 發表
看來 cat 兄與 tina 都在人生的交叉點上,其實無論選擇那一條路都好,只要問心無愧,又那怕荊棘滿途,生存的意義就是要經歷人生的喜怒哀樂,這樣才算完整的人生,送一首歌給兩位打打氣  

問我 ...
中兄,你首「問我」係我一直都好鐘意嚘q。謝謝!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-25 17:38 發表

Cationic 投資(足球)有限公司  

生意興隆通四海
財源廣進達三江
多謝中兄呢副對聯!足球+股票投資的確係我鼤z想職業,但唔係而家。而家d客觀條件仲未有

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-8-25 18:09 發表

Cationic投資(足球/賽馬)有限公司
冇咁大膽,剩係開番間代理貿易行玩

相關搜索目錄: 投資 賽馬

引用:
原帖由 走出安逸 於 2006-8-25 21:47 發表

小弟不才,咁係咪即係搞外圍!
犯法灅{,唔好篤爆啦!
佢]講笑咋,咪咁認真啦!

Tina,無論妳作什麼決定,我會默默支持!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-4 19:55 發表

你點支持先
用真金白銀去支持
定係精神上支持
當然係用馬會d錢同埋我把口,一齊支持啦
明未,唔明出聲

唔兄,Tina個電話要下星期先響機。你幾時做booking呀?

引用:
原帖由 fatface 於 2006-9-5 08:49 發表
Tina 她這星期會檢查小屋的電器,下星期才返工,所以未出ad. 而且booking電話號碼轉了,要號碼可PM Tina. 我都可PM Tina 的 booking電話號碼俾你.
唔駛啦fatface兄,我已經有佢個booking電話。唔該哂!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-5 08:52 發表

我相信初段時間一定場場爆滿
來日方長
又何必急於一時呢
o岩o既,下星期去棧排大隊。

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-5 09:25 發表

經過呢二日的宣傳
相信可能預約都要10月才有期了
可能要10月底去完廣州交易會返黎至有期添

引用:
原帖由 tinatina 於 2006-9-5 12:19 發表

對复出以后的工作量我不敢抱有很大希望,因為我离開那么久,熟客流失了很多,他們可能找到更合适自己小姐。
在网上常常看到年輕貌美的女孩廣告,我就算去日本整容也整不出那樣美妙的身材、精致的五官。 ...
Tina,妳有咁多fans支持,唔駛怕!今時今日唔係話年青貌美就一定有好多回頭客架!各有各做隉C有d人4~5十歲一樣有人排哂隊啦!

相關搜索目錄: 廣告

Tina ,祝生意興隆,財源廣進!

回復 #159 cationic 的帖子

o依~仲未見有廣告出o既?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 colorman 於 2006-9-14 00:38 發表
係呀,我今日都比人放飛機啊. 可能今日實在太大雨了,原來約了囡囡7點,但6點左右她打電話來,話同層囡囡都收工了.一個人有點怕, 所以........ 不過我都冇怪她. 希望下次記得我,對我好d啦. 哈哈.講笑..
冇做咁耐,個囡囡可能有d唔慣....佢打o左電話俾你話取消,咁唔算放飛機。算啦,大人有大量!下次再happy

引用:
原帖由 tinatina 於 2006-10-15 19:34 發表
天文臺巳恢复了巳往的平靜和熱鬧,沒有小姐提及XX與XX的官非,似乎大家都想刻意淡忘那段上了港聞版的故事。
人總要向前(錢)看,她們走了,留下的要繼續為更好的明天奮斗!
我也一樣,習慣了現時的環境和工作 ...
忍唔住要講番兩句野!
Tina,呢單case發生時,妳咪o係殊講到天文台d囡囡好似野獸咁生人勿近o既。仲四圍去八料返o黎直擊踢爆d鮮為外人知o既內幕消息添。今時今日,妳復出天文台做野,竟然又話而家乜事都冇,一切已經回復以往o既平靜同熱鬧!
畢竟此一時彼一時喇!老江湖始終是老江湖!!!

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-10-31 01:16 發表

劍蘭囉
係康乃馨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。