推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

沟骨妹,带她去哪里玩好?

你根本就唔需要花時間安排什麼節目, 因為佢目的就係去shopping, 而你只需要付錢就可以, 所以我建議你最好先帶佢返酒店, 起碼做一次之後才去行街. 好過你唔知花幾錢佢至肯同你上房.

相關搜索目錄: 酒店

我會先同佢上酒店 check in, 同時亦問佢鍾唔鍾意間酒店啲房, 其實係睇佢反應, 最好就先執佢一劑, 如果佢肯, 一般都會好落力, 因為之後希望你比錢都會開心啲, 如果上房後乜撚都話唔得, 咁你不如叫佢即走好啦, 另外搵件快餐食好過, 因為你唔知要比幾錢佢至肯開開心心同你做或者係好似死魚一條.
以上只是本人意見及些少經驗 & 家有老虎.

引用:
原帖由 lx8000 於 2008-8-11 06:09 發表
"去酒店后会变成你想做什么就做什么,你没付出怎么可能有回报?"

這已說明唔係FOC係要錢喇,佢點會同你上完房先去shopping吖,丸轉啲出個offer佢肯嘅咪直接上囉,上完有冇 ...
所以如果係sn妹, 就一定要佢知道先要付出才有回報, 除非你想溝佢做女朋友或做老婆.

引用:
原帖由 colorbhk 於 2008-8-10 13:26 發表

唔怕洗錢, 正常就先去歡樂谷玩, 玩過痛快, 玩完食飯, 就回酒店休息.

但佢語氣就是去SHOPPING, SHOP過痛快, SHOP完食飯, 才回酒店休息
唔好以為 shopping 好簡單, 而家啲囡去 shopping 係要買白金頸鏈咖, 我曾經有過痛苦的經歷, 沒想到買了差不多是最平宜的也要兩千多元, 幸好沒有銀聯咭, 如果唔係重大鑊. 不過佢在早一晚好勤力咁搞到我出咗4次又幫我推油按摩. 佢係正規大場骨妹.

大陸啲超市都好大鑊咖, 啲囡會買啲好撚貴生果, 榴槤, 奇異果等等, 重有跟住佢會行去Olay個counter買護膚品, 分分鐘就一仟幾百啦.

相關搜索目錄: 護膚 護膚品

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-8-12 12:13 發表

甘未即系叫雞,有乜分別呀......
雞都分好多個級數.........

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-9-2 10:57 發表

去大小梅沙啦。。。
够偏遠。。囡囡想走都唔係甘容易。。。。。而且果度除左海灘之外無乜野行。。。唔怕會shopping....
肯跟你去沙灘就最好啦, 不過條囡已經講明你要付出先有得玩, 所以倒不如直接問佢要買乜嘢, 大約幾錢.  無謂浪費時間.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。