推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 珠海12小時實錄

珠海12小時實錄

由澳門返港我當然係唔會錯過去珠海呢個好地方啦, 送咗個客返港. 約7點鐘過咗關, 由於剛好有個航空展, 所以酒店都都幾full, 最後在近蓮花路附近落腳.
第一站係去咗就近聞名己久之good world sn, 可能時間尚早, 無乜人, 重自減咗20蚊, 囡質素比起上次去x口岸好, 但係服務就嗰面好, 當然比較dg就相差得遠啦, 除咗價錢平之外. 收費係368, 如果有定房係348, 有飯食, 又有西瓜汁飲. 都可以接受啦.
之後約11點鐘一個人on9,9 咁行咗去酒吧街嗰面, 可能係星期五, 而且聽聞只係開返兩,三日. 簡直係人山人海, 本想係飲酒, 溝吓囡, 不過最後覺得無乜mood.
約一點鐘返回蓮花路繼續飲酒, 最初條街好靜, 問吓嗰老闆娘why無晒啲小天使, 佢話由於某些原因, 要遲些才會出現, 果然接近兩點過後, 啲小天使就空群而出, 場面係非常壯觀, 附近一帶好似變咗淪陷區咁, 囡多過客, 輪流咁响你身邊叫你帶佢返去, 係我來珠海多次未遇過. 本來只想見識吓, 最後差不多接近四點,  終於受不了引誘, 帶咗個蒙古小妹走, 服務就一般啦, 不過都肯吹. 亦都幾落力. 可能係新來有關.
其實都唔平咖, 公價200蚊, 之後叫你比小費, 最後都要比多20蚊比佢才肯走. 如果唔係有房, 又要租時鐘房, 咁就不如去sn好啦,
以往見到啲小天使都只係睇吓就算, 今次如果唔係在路邊酒吧和老闆娘吹水期間, 了解咗啲小天使情況, 都無勇氣試.
唔係鼓勵大家去搵小天使, 係提醒大家呢啲地方去之前一定要先了解清楚. 重有唔好想過夜, 4點鐘都重可以開價600蚊. 原因係佢地可以開工至7,8點, 所以一q算啦.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-10 13:56 發表

How was Good World Sauna?
其實sn就真係有點失望, 可能是期望太高啦, 服務除咗不及dg之外(只有約50%)就連金x岸也比不上, 相差起碼20%.

引用:
原帖由 Anvil 於 2008-11-10 13:27 發表
小天使分分鐘可以吃了你
觀察所得蓮花路上小酒吧附近一帶啲小天使是由一個集團經營, 外人係無可能自己入去搵食, 只要不心急, 坐底先飲一杯酒, 慢慢用好似睇catwalk心情去觀察, 一般來說是安全, 因為佢地都唔想玩寸個搵食地方, 不過離開這個範圍就難講啦.
我所得的經驗是沒試過就試一次啦, 但試過之後就多數不會再試.

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-11 13:33 發表

Any water bed?
如果無水床, 我會即走.

引用:
原帖由 mooncake2003 於 2008-11-13 09:45 發表
不要小天使,寧願去SN,

me too!
小天使之特色係, 你可以坐响路邊啲酒吧仔, 一路飲啤酒(20蚊左右一杯)一路好似睇行catwalk咁, 啲小天使會穿梭不停响你面前行來行去, 又會用個心口頂吓你, 當然你又可以抽吓水, 佢地會不停咁細細聲咁叫你帶佢走, 直到你慾火上升時又睇到合心水, 咪帶件返酒店囉, 就算唔合心意, 都只需比有限啤酒錢. 平過你去睇場戲.
不過老實講, 啲小天使又真係幾靚 & 青春無敵.

相關搜索目錄: 酒店 啤酒

引用:
原帖由 indy101 於 2008-11-13 16:07 發表

除左小天使,我都見過有d好靚的大天使(澳門大場靚女級數,但過夜收很貴,而1Q又要搵酒店唔抵,所以冇試過),但我就冇試過比人抽水…唉 !
澳門啲大天使唔係我呢啲小人物玩得起.............

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 indy101 於 2008-11-13 16:30 發表

師兄誤會了,我指係蓮X路步行街見到的大天使!
哦, 唔好意思.
根本啲囡就唔想過夜, 正如當晚4點鐘都重開價6舊水, 有條囡重寸, 話明過夜只係到天光, 即係6點就要走啦. 所以通常一q就算啦, 如果真係好好, 咁咪比多一次錢囉, 都係4舊水, 平過過夜要6舊水.

引用:
原帖由 indy101 於 2008-11-13 17:05 發表
珠海真係一個奇怪地方!sn女可以收咁平,但K女同街女收咁貴,而又冇平價倉女發記女帶出街玩!
其實啲小天使一啲都唔平咖, 連房錢同sn差不多, 但係接客量又比sn囡多.  玩原因多數係遠水不能救近火,  或玩即興, 而你又已經租咗房.

補充資料: 酒吧街disco

剛於上星期日帶咗女朋友去酒吧街disco飲酒跳舞, 係街口第一間, 囡囡講未試過玩得咁開心, 因為人多, 氣氛好, 價錢又唔貴, 又無最底消費或枱費, 我地差不多三點幾鐘am至走, 當時都重好熱鬧.  重見有人入場,  不過條街其他就閂門啦.
重有: 當日在場見到唔少靚女, 唔係搵食嗰啲小姐.

相關搜索目錄: 跳舞 Disco

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。