推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

好耐冇上去
早班有冇好介紹

早班 !)^, !)*, @!, #), @&, 都試過
有冇新推介

上星期二下午上去
冇乜心水
同PR講找一個同^^差唔多
佢問要好有力??
我話要身才好

入到房一望,30上下
長腿白滑CUP手波大D

第一PART 75分, 有力
第二PART 80分
RPP 有5分鍾, 有BM, 穿T-BACK, 任摸
北女!!健談,講野好似利智(你一定有陰謀)
我會再CALL
從囡囡口中証實^^比人收埋左
*^未返
!)^走左

過年後去過一次
大多囡囡未返
PR介紹左個本地,30有歲多 @&
自己打J好過
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-18 00:36
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-18 00:36

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-17 12:45 PM 發表

那你會再cal的是什麼no.??
但日更已換了多位囡囡喎....
下午去可以找吓angel問吓.....
日前試過新到的"九巴" 之前在旺角人氣也很旺的場做過
part 1 用心但仍有改善空間
part 2 程序 ...
上面咪講左 北女 !! 囉

九巴 = (*  
本地 定 北記
請問年齡身材樣子如何

THK

引用:
原帖由 alvan 於 2008-3-17 11:02 AM 發表
jhonboy ching,

Really want to know what no you tried last time.

Many thanks
係 !!
我問佢乜 NO.
囡囡話(媽)棍 佢D利智式講東話
我一時唔會意佢講乜oh:
囡囡話你有一支棍,等陣我有一支棍玩,噉咪(媽)棍囉
噉我先明係 !!
!! 講野好露骨
RPP時話條JJ點~點~~點~~~ 同你做愛一定好(書夫)

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-18 04:16 AM 發表

四川 北記
年齡約28-32左右
樣不太差
可以的
身材上身有少肥
下身有美腿一雙
號碼是否(*
你是否家寶兄

復活節前一日20號夜晚又上左去....................
本來冇念住去,不過難得有偷跳機會
@!要得等成個鍾
同PR講要身材好
佢話@)啦
我記得有BROTHER話幾好
咪試下囉

一見囡囡 36D起碼
按左5分鍾左右,心中問囡囡妳按乜撚野呀
如事者按左成15分鐘..............除左好力之外都唔知點比評語佢
心念一定冇下次

按左大約20分倒,就拉底我條褲去到大腿
唔係噉快PART2嘩
又唔係喎!! 原來係推油
不過依20分鐘推油有一半時間係RPP
個中快感就唔多講啦

食左口煙,PART2尼啦
RPP5分左右
之後亦不用多講

北女,樣貌好一般,過30,高,最少36D
真正按就唔識畀分(一定唔合格)
但係推油又超正,所以PART1 畀75分
冇BM,任摸(果日囡囡M倒)
PART2 都係75分

重視PART1 , @)可以不理
如喜愛RPP她是一個非常好的選擇

引用:
原帖由 pb716 於 2008-3-29 02:03 PM 發表

你都很少在此出沒....
可以試:#, @!, ##, ^), ^*, (*, !)*
重有#)呢

有師兄話**  *@唔錯
昨日有時間,下午兩點上左去
*@要等兩個,**剛起鍾
都係畀PR揸主意
入到房見囡囡細細粒
幾靚女下(走時睇清楚)

@(  廣東人
話題唔多
算白滑, 义燒包SIZE
20到尾(化左妝可能可過三十), 細粒, 幾好肉(唔係肥),不過有D肚腩

PART 1 - 80分
好有力, 落手幾準, 按足鍾冇停手

PART  - 85分 RPP BM BJ
RPP 5分鐘多D
BM 一樣做得足, 背脊由膊頭開始磨到去PP
正面都係由膊頭開始磨到去JJ再加啜LIN
之後帶袋BJ加食荔枝(我冇要求囡囡BJ,係佢自動波 )

下次MARK唔到** , *@ 就再MARK @(

PART 1 時問佢加一個鐘要幾多銀兩
佢話2百幾,我冇再出聲
之佢話加兩個鍾啦
我問佢有乜玩,佢話你想玩乜
我再問多次佢都係話你想玩乜
不過我冇答佢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。