推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
豆豆.............
我帶埋花花黎探妳呀.........

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-22 12:14 AM 發表

嘻 ,好呀,吉吉,早晨,多謝
骨依雲寧 ar 豆豆...................

豆...豆....

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-24 02:20 PM 發表

吉吉~~~~~~晚上好
晚安 ar...........
好鬼眼訓 ar...................

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-24 02:48 PM 發表

我都係,我去訓先啦,早抖,吉吉
good nite la 豆豆...................

豆豆...........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 8/29/06 06:49 PM

游呀游呀!
豆豆................

我未眼訓 ar...........

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 8/31/06 10:12 PM

吉吉..好耐無見...
yes..........
過黎呢邊第一次見妳咋..............

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 8/31/06 10:20 PM

你少上呀???
哈..咁下一次會幾時??
都唔算少 ar...........
maybe 我同妳有緣無份 lor...............

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 8/31/06 10:25 PM

我唔要你咁講....
咁我收返 ar..............
唔好喊到咁淒涼 la cindy.............
我心都 up 埋...........

快 d 笑返...............

引用:
Originally posted by ~CINDY~ at 8/31/06 10:30 PM

笑一笑.世界更美妙...
掛住笑...........
唔係準備去 sleep 咩...........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/1/06 08:18 AM

吉吉咁晏先上黎既?
經常好唔覺意就 ot 到 9,10 點..............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/14/06 09:26 PM
LV半年賺81億呀!

豆豆~~~~~~~~

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 10:01 AM
早晨啦,豆豆,happy friday!  
差 d 睇錯 birthday tim...........

早晨 ar 豆豆 & 休休....................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:00 AM

哈,幾乎比你笑死!  
我成日都發雞盲架..................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:11 AM

好彩你無出post,如果唔係豆豆就R哂頭啦!
點解既...............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/15/06 11:26 AM

其實今朝我都爭D睇錯,以為休休做咩同我講HAPPY BIRTHDAY TIM
豆豆.............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:40 AM

無端端講生日快樂,點會唔奇怪喎!  
咁我本來就唔知豆豆幾時 b-day............
會以為真係佢生日架 ma..............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:43 AM

你唔知呀,等我話比你知呀......
好 ar...................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:49 AM

就係四月......
eeeee...............我又係喎.............

豆豆...................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/15/06 11:55 AM

咁係咪同一個座呀?
4 月有羊有牛喎..............
妳係羊定牛先...................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 11:59 AM

4月2.......日囉! 
都唔知你講真定講假......................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/15/06 12:02 PM

4月28日,係真架!  

ooh.........
咁我同豆豆有緣無份 ar.....................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/15/06 01:05 PM

點解呀?
因為妳係牛..................
我係羊 lor.....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。