推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 09:57 AM

唔怪得o個度咁冷清...
咁即係話我以前太嘈o者...............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 09:58 AM

睇唔出有咩問題...
我話我懶得捉金巴呀......................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:06 AM

咁又唔係o既, 正所謂"眼看三分假, 耳聽未為真"!
眼見同耳聽都唔真.................
咁點先算真呀..............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:07 AM

要佢有你先有得懶喎!

我又唔見佢有錯字...
呢句唔明喎...............

你眼大睇過籠囉........................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 10:10 AM

初兄又諗電視劇台詞。 
唔怪之得la.............
以為佢跟保爸學既tim...................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:11 AM

要佢有(錯字)你先有得懶(得捉)喎!

你又知我眼大?
你又知佢無...............

我梗係知你眼大la.........靠估ma...........

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:12 AM

用鼻聞啦!
wa...................

聞個mon.................傻ga...................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:18 AM

你無睇咩? 不過尋晚大結局lu...
無喎....................
終於做完la...............
都好似做左好耐喎..............................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:19 AM

睇o黎睇去都唔覺喎...
咁可能佢錯既字你以為係甯J.................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:20 AM

我真係傻o架!  he... he... he!!!
!!!
係你都唔好講呀..................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 10:24 AM

保爸中毒仲深,你唔見保爸夜晚都唔上網咩。 
X............
咁你都係o者....................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 10:26 AM

做左 40 集,薴S出現左 40 呢個數字。 

下星期又有好戲睇:學警出更。 
40 同你好稃{...............

學警出更 <<< 推介畀小捕快睇都得喎..............

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:27 AM

好似長過20集, 唔肯定...
金巴話40 集喎.....................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:28 AM

咁證明我發緊燒...
下  你病病呀....................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 6-2-07 10:28 AM

點解呀?
你咁傻..............
會嚇親人ga......................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 10:32 AM

唔明好過明! 
係????
咁我都唔明lu..................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 10:33 AM

小捕快有睇電視咩? 
我都唔知....................
我都係隨口up....................

Reply #15996 初級會員's post

有d 似作感冒喎...............
係咪天氣熱得滯頂唔順呀.................
保重呀............記得飲多d 水...................

引用:
Originally posted by 唔易做 at 6-2-07 12:03 PM

真係小小得閒咋
少少好過無la...........................

引用:
Originally posted by 唔易做 at 6-2-07 12:04 PM

金巴大哥係我咩
你想講咩呀.....................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 6-2-07 12:10 PM

吉吉早晨
豆豆午安................
今日晏左喎................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 6-2-07 12:12 PM

好清楚,唔該晒
唔駛客氣...................
我痚等牧鴘鴐JPA...................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 6-2-07 12:13 PM

吉吉~~~句野係溏心風暴既金句黎GA
oorr~~~~~~~~~原來係咁..................
我唔睇所以唔知............

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 6-2-07 12:13 PM

呢排豆做左 cd rom 。 
eeee............
點解呀...............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 6-2-07 12:22 PM

原來如此,仲未見隻豬既?
隻豬梗係昨日玩到唔記得返la......................

豆豆好掛住隻豬呀......................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。