推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
夠鍾啪藥...........
啪完眠一眠...........

訓醒無哂人la..........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/29/06 04:55 PM

骨仙 ,我係度,訓醒好 D 嗎?
我幾時多咗呢個名嘅........
精神病無再發作就當好架la..................

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/29/06 05:09 PM

我英唔好,唔知點叫嘛。我好尊重你?(我怕殘疾?
我諗中文都唔會好得去邊...........

引用:
Originally posted by 唔易做 at 11/29/06 05:16 PM

你訓醒
我剛剛去訓咋
唔易做咁快有得收工.............??

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/29/06 05:16 PM

教我中文?

乜野叫做 "我諗中文"
睇唔到睇唔到我乜都睇唔到.........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/29/06 05:22 PM

唔同你痴纏,收工

拜拜  

引用:
Originally posted by 唔易做 at 11/29/06 05:25 PM

我係一路偷偷訓, 一路工作, 難度相當高

快d 過我兩招...............

引用:
Originally posted by 唔易做 at 11/30/06 08:22 AM

不只過2招
比成棵蕉樹你
獅虎...............

豆豆.......車佬.........唔易做.........早晨...........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 11:33 AM

早晨,今日返工未呀?
返左la...........
一日唔死..............
d 催命鬼都要催我返嚟做..............

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 11:50 AM

有無咁紅呀,呀姑  
唔係紅......係畀人洽咋.........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 11:58 AM

多人揾至顯得妳重要

今日又唔見咗妳金蘭
低級打雜..........有幾重要.....

唔見左金蘭............??

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 12:10 PM

原來係GM豬Man ,失敬失敬

請唔請助手,重要 D 野都做得架
咁不如你做埋我嗰份呀.............

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 12:21 PM

好呀好呀,我低死爛做無乍型,有無十皮野一個月先
我而家做兩個半人嘅野都無十皮野一個月ar...........
你話呢............

lunch break.........
落街摷野食先..........
食左兩日白粥........口淡哂............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 11/30/06 12:44 PM

早晨,今日好番晒未?
當佢好返la.............
豆豆好忙呀..........??

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 01:56 PM

咪試吓做三個半人嘅野囉

係咪好衰呀

仲衰過我老頂~~~~~~~~~~

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 11/30/06 02:14 PM

係呀!
豆豆~~~~~~~~~
見唔到妳~~~~~~

引用:
Originally posted by 唔易做 at 11/30/06 02:34 PM

當佢好返la.............

意思係D病菌好番,變左做益菌
聰明喎..........
因為今日飲左益力多............

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 02:36 PM

唔衰點頂住妳
承蒙錯愛...........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 02:40 PM

妳有病嘛,隔開下好 D,雖然握手同枱食飯無問題
你幫豆豆擋哂ma.........

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 02:42 PM

未相愛,何來錯愛?  
就係呢個原因所以..............

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 02:48 PM

點擋?妳教我
首先將身體置於我同豆豆之間(略接近豆豆一邊)......面向我或豆豆......(請註意勿側身.....以盡覆蓋豆豆身體為準)
雙臂張開成180度.......擋住所有我能觸到豆豆的身體接觸和口沫..........
保持以上姿勢.........直至我或豆豆消失為止................

引用:
Originally posted by chanpowing at 11/30/06 03:14 PM

好詳細喎!不過妳咁多 …………….咁咁咁咁…………….咁咁咁咁,好難明喎

呢D咁重要部份妳又收埋……….

乜野我能觸到豆豆的身體接觸和口沫         妳地做緊乜 ...
諗太多la 你....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。