推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 04:11 PM

豆豆唔係樹,我話事!  
嗚嗚嗚~~~~~~~~~~
咁我走la~~~~~~~~
(放工la.......)

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/23/06 08:14 PM

中秋返唔返黎呀?
返...我都返ar..........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/23/06 09:26 PM

咁搵唔搵我呀?
妳去我返去嗰度俾我搵囉.............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:26 PM

又學我!  
休休...........
今日又蝦人又打人...........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/23/06 09:37 PM

即係邊樹?
死..........
我都唔記得左tim...............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:38 PM

無呀,我邊有打人姐....
拍我個頭...........
會變傻ga..............
雖然本身已經好傻...........

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/23/06 09:39 PM

休休~~~唔准對女仔郁手郁腳ga!

吉吉~~休休都係同你玩下咋,佢唔會蝦你ga
豆豆~~~~~~~~~~~
好在有妳睇住..........

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:43 PM

豆豆話我同你玩咋,唔係打你呀....
咁要呵返................

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:44 PM

傻吉....
又多個人知道我d 衰野tim.............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:45 PM

發夢....
因為天已經黑齊..........
係時候發夢...............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/23/06 09:46 PM

咁你搵萬仔呀
佢都唔出現...............

引用:
Originally posted by 休谷客 at 9/23/06 09:51 PM

去瞓教啦!  
哦!!

豆豆...........
好耐無黎探妳..............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/28/06 10:21 PM

吉吉,去左邊樹呀?
我O岩O岩洗完白白呀
有邊樹去喎...............
不過晚晚都好夜返..............
費事嘈醒妳 la....................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 9/28/06 10:28 PM

點解咁夜既,OT呀?
係呀................
嚟緊兩個月真係情願死.....................

豆豆~~~~~~~~~
中秋節快樂呀~~~~~~~~~~~

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/2/06 10:07 PM

吉吉中秋節快樂呀?中秋有冇得放假呀?
本來無.............
但係國內d 同事個個享受7 日假期...............
我又調埋假咪有囉..................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/2/06 10:13 PM

咁正,會唔會返香港過中秋呀?
no la...........
我聽日要出遠門................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/2/06 10:16 PM

咁咪好多日唔見吉吉囉
咁我8 號點都要躝返嚟返工嘅................
我會掛住妳ga 豆豆.............

豆.......豆!!!!!!!!!!

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/8/06 04:00 PM

吉吉~~~~~~~玩完番黎啦,開唔開心呀?
舟居勞頓到暈.............
今日個頭仲好痛 ar...................

豆豆早早.......

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/10/06 10:35 AM

吉吉早晨呀
晨早食左個湯瀨..............
飽到漏...............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/10/06 10:43 AM

咁正
我驚到 lunch 都食唔落.................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 10/10/06 05:55 PM

係面珠登個位呀 仲好大粒,好肉酸呀
睇過~~~~~~
唔係呀......一樣咁靚靚ar....................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。