推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 3-27-2007 05:18 PM

有首歌岩你聽: 

合︰百花笑 春光展
   男︰綠柳飄 青春見
   女︰與君共 覓光華
   合︰啊 趁住春日暖

合︰兩心印 雙手牽
   女︰共并肩 心不變
   男︰我此後 萬種情
    ...
點解琝痚...........
我唔識喎....................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 3-27-2007 05:24 PM
岩岩想起呢首歌,應該唔會住唱。 

應該會越唱越霖。
我明la.............
金巴你發姣...................

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 3-27-2007 05:30 PM
而家你咪笑番。
本帖隱藏的內容需要積分高於 32000 才可瀏覽

引用:
Originally posted by HJ2127_ATR1 at 3-27-2007 05:31 PM

我未試過喎,唱都未唱得掂,邊得閒攪咁多野。 
咁你快d 唱掂佢先la..................

Reply #12118 HJ2127_ATR1's post

咁快d 唱掂佢聽下..........

豆豆........
老豬...........

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 3-27-2007 10:13 PM

错...应该係一只唔平凡但英俊潇洒u
我畯凳〝Q.............

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 3-27-2007 10:28 PM

除鬙援菮I,跟住你俩議ㄜ曭讲乜野好喇,係咪呀
好過我同你la..............
招呼都唔想打..............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-27-2007 10:31 PM

巴黎聖母院?咩戲黎ga?唔係咸濕戲黎呀?
我都未聽過................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-27-2007 10:31 PM

我地可以講老豬既壞話
咁我地有排都講唔晒la 豆豆..............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-27-2007 10:37 PM

唔緊要,可能聽日初初都會黎講埋一份tim呀
佢今日閃髐@陣上蟈N走..............
我都無同佢講到野................

大家找神~~~~~~~~~~~~

引用:
Originally posted by 自由天空工作室 at 3-28-2007 09:10 AM

eeeeeeeee...............
早晨喎你............

引用:
Originally posted by 一塌糊涂 at 3-28-2007 10:33 AM

红豆姑娘早晨

繨悜囓s作室叫自由
呢個名....................................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 3-28-2007 09:50 PM

找神, very good!
找鬫角擐荇a仲找咩..................

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-28-2007 09:51 PM

初初
豆豆.............
初初暫時睇妳唔到架.............

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-28-2007 09:58 PM

點解呀吉吉?
因為佢四圍去溫書.................. (我估)

引用:
Originally posted by 紅豆沙 at 3-28-2007 10:06 PM

咁一陣佢溫完會唔會去訓ga?
我估無咁早卦.............
不過驚妳去鱁V....................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 3-29-2007 01:22 AM

我信教, 緊係希望人人找神啦!
但係我唔找................

引用:
Originally posted by 初級會員 at 3-29-2007 01:23 AM

紅豆姑娘都幾早婥{, 果然健康!
唔係你估個個好似你咁夜訓................

各位早晨~~~~~~~~~

豆豆早晨...........
BB仔 早晨............

引用:
Originally posted by 自由天空工作室 at 3-29-2007 09:39 AM
咁橋一齊到既
早晨.............

引用:
Originally posted by BB仔 at 3-29-2007 11:53 AM

燒.........
有無睇醫生.................

引用:
Originally posted by BB仔 at 3-29-2007 05:41 PM

pat pat打左支針.......好痛

休息多d...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。