推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

點非禮
我見到一定教訓佢

佢以為自己去左Night club 呀

歡迎鞋弟回歸

vegi 好呀
好多人都只係想休息一下

昨日我都試了&@翠兒
ok喎

請問咩係 vas

我知啦
vas = HD飛腿

引用:
原帖由 cyberken 於 2006-9-14 01:59 AM 發表
昨日臨時有急事, 放了鞋弟鴿子.... 睇黎最快都耍下禮拜先可以去拎野了
老友
下次上去時........小心飛腿

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 05:32 AM 發表
唔係馬???!!! 早了半粒鐘????

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務
才是客似雲來的重要因素!

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
上面keung128的case我未試過,因為我多數下午上去
但老闆坐前面吹水我就見過,好反感
有時真係想休息吓,同HD吹吓水

都唔係咁差...可以飲杯檸樂...好好味woo

師兄祝鞋弟姐
青春常駐 飛腿無敵

我都有一個月無上去了......

HD回歸
我又回歸say hello (不過未有時間)

始終係HD+SH好.不過GFS都未係完美

請問人事有大變動嗎?聽你們說話中好像d女女走左咁

引用:
原帖由 messenger 於 2007-4-10 13:51 發表

雲師兄,好耐沒見了
人事無咩大變動,HD & SH仍在
夜班我就唔知喇!
其實這個月我都係上左去一次咁多
信兄你好,小弟現在實在好難拿出時間上去

能遇到信兄 數碼兄 , 小弟亦感到非常榮幸

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-2 06:47 發表
以美貌來說..
當然我見過的計...

99、8、60....
信兄,以上號碼的8仔是新人嗎?

新主任 早定晚呀
出個六合彩比d 兄弟呀~~~

引用:
原帖由 messenger 於 2007-6-15 01:54 發表

六合彩?

依家平均質素高了
真係好難攪出架!

不過雲師兄叫到

2/20/21/28/60/92

特別號碼 86

註: 只是我的個人心水,不同人有 ...
信兄的個人心水一定有信心

有咩好介紹,係咪六合彩之內?

吚~~唔飲Lemon Coke la

forum死forum還在
轉場玩都得啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。