推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

桑 拿 吹 水 房

哈哈!
茂李報到!

我無壓力;我無洐n解決!

引用:
原帖由 billchan 於 2008-1-28 18:17 發表

哈囉天使兄,老地方我已少去了... 最近K骨以正為先!剛剛一再試遍了新關口境外四大正場:東、皇、水、水!
標兄你好,
轉眼已半年未有與君打招呼了!

Ha Ha..........................
Good Afternoon Class !!!!!!!!!!!!!!!

Me Too.....................
What a Surprise!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 無忌 於 2008-1-29 12:45 發表

茂李哥午安

下午有無活動呀??

有就去動,無就系道玩啦!
想Outside Woking,
但有老相好約去飲Afternoon Tea..............

應該係LV的A貨!

引用:
原帖由 69sina 於 2008-1-29 17:13 發表

LY = Lau Yeah , in chinese is 流野
否俾個睇鵅H

我食飽飯, 屙埋屎,
睇鴷穧傖A攪作?
.

Ha Ha!
Good Morning Class.......................

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 10:45 發表
我又入黎good下個morning先!

(慎於言而敏於行,金手指出沒注意!)
老筆!

引用:
原帖由 Butt 於 2008-1-30 15:14 發表

等我又係度講下故仔先!

話說當年有兄弟(「乾柴」定係「紅酒」?還是「看透」?忘記了。)
在常平C攪生日,而飯局則設於聯邦老毛。當晚連歡樂性今宵某環節的
主 ...
哈哈!
原來如此!
怪不得!    怪不得!

相關搜索目錄: 聯邦 紅酒

引用:
原帖由 6769 於 2008-1-30 16:52 發表

我又無指係邊個forum既版主...

「是9彈彈」la .....................

引用:
原帖由 messenger 於 2008-1-31 10:53 發表
我又有野想問....

如果香港警察唔惦
無力控制和平示威
是否會即要求解放軍來鎮壓架?
係索性唔准你示威!

引用:
原帖由 phantomman 於 2008-2-1 00:10 發表
巴士茂李兄 (your lion icon looks so familiar to me ) - how are you? hope you are fine. I still miss your reports very much
qw        n,v\ j
Dear phantomman,

多謝你還記得耆英!
自去年814事件後, 我等烈士又怎會再在此作出貢獻呢?
只不過還喜歡插科打諢, 遊戲人間!
只不過還是有些事情看不過眼,
又難得舊時戰友共聚一起吹水, 才現身打個招呼,
順便支持支持而已!

本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +20 我很贊同 2008-2-1 13:40
  • messenger 威望 +20 我很贊同 2008-2-1 13:40

引用:
原帖由 phantomman 於 2008-2-1 15:35 發表

how would I have forgotten you ?! no way
if u still remember who XO was ... I tried her because of your comment (guess who I am? )
Cheers !
哈哈!
失敬! 失敬!
我道是誰?
原來是先生,
很久沒見, 近況安好?

引用:
原帖由 phantomman 於 2008-2-2 12:57 發表

oh ... either I fail to decipher it, or you might have guessed wrongly
anyway, doesn't matter much
keep happy chatting in the forum
Oh Really??????????????

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-4 15:04 發表
今天真高興!!!!                                          .

何解?

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-21 00:31 發表
估下玉女講了句甚麼

金童玉女兩情相悅 在郊野遊玩罷後在樹屋共宿一宵 玉潔冰清玉女海棠春睡之際 青頭金童頭岳岳得黎仍努力克制守禮  忽聞狼叫 不旋踵見一隻小羊慌亂中撼樹 樹搖驚醒玉女 玉女問金童何事 金童指 ...
她說: 下面..............................
羊死了!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-24 21:51 發表

感謝某隱世高人解答了我!
有幾個在渣華道開街市對面開了私竇, 只招呼孰客!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-1 20:54 發表
各位晚上好   
Hi Hi........................

各位好!

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 11:55 發表
28性情中人和巴士茂李兩位好!!!

復活節後得見兩位高人現身!
悶到癲驉I

引用:
原帖由 messenger 於 2008-3-24 13:40 發表

悶到癲,癲到痴,痴到呆,呆到累,累到餓,餓到淫,淫到硬.....
哈哈!
佩服!  佩服!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-5-19 13:27 發表

我都有留意到,
不過巳經事不關己........
你也回來了嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。