推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

38 12
發新話題

[原創] 再探新輝煌

再探新輝煌

地點: 新輝煌
時間: 1930 至 2230
鐘數: 三粒鐘
人數: 三人
酒種: 綠芝 X N 渣 ( 飲左一枝半芝華士)
囡囡: 前後入五位

話說約左友人A同友人T, 一齊去跳舞.
友人A話七點幾會到, 友人T就八點幾先到,
我就七點上去先羅房, 一上到去!
嘩!!又係咁撚旺, 痴撚線, 媽咪要我坐住大堂先, NONONO,
本人最憎坐大堂, 一來眼望望, 二來好撚多呀伯係度開演唱會, 耳仔難受!!
三來好多囡囡都坐過, 一見到我成日扮FD走黎抽我水博返坐...

叫媽咪咋咋林攪間房, 唔俾佢周圍走, 只可以坐係我身邊!!

十分鐘左右後有房, 行過聽到個新侍仔話未撚做過有間場晚晚咁撚旺.
呢樣唔可以否認, 呢間場靚女未必多, 但女就一定多, 因為媽咪次次都可以帶唔同囡俾我坐, 可惜今次...

坐落去, 開左酒, 唔駛三分鐘, 帶左件陀地黎, 叫咩名? 鬼記得咩, OK咁啦, 不過好慢熱, 無教過, 不過條女都幾好玩. 酒過三巡, 友人A又到, 媽咪帶左件囡俾佢, 幾好的陀地, 不過身為消費者o既友人A, 點會甘心黎到只坐一件呀!!!!

問完檯, 全out, 媽咪話有件舊相好金魚返左黎做, 佢問我坐唔坐, 我明明話唔坐, 因為金魚唔飲酒又唔投入, 淨係靚樣咁..

但唔知媽咪攪咩, 帶左佢入黎, oh~~~今晚一定自隊喇, 金魚佢一坐到黎即刻叫杯檸水, 我明架喇, 友人A後來先知, 不過老友明咩事, 都無串條女唔柒飲.

玩玩下友人T又到, 友人T仍然咁靚仔, 仍然咁風趣, 反而友人T件陀地靚女猜得又飲得.(友人T, 你個晚講過咩我都唔知, 一頭霧水, 總之想同你再玩多幾十次)

成晚就係咁殺殺殺, 我亦因為要走下場, 大家2230就散.

埋單: 友人A 五舊幾 + 200酒水

細摩 $1000

今次跳舞後記....
金魚:" 你呢排成日上黎?"
細摩:  (貓貓地)"上星期上過一次啦, 個次禮拜六你話返, 咁咪上過黎羅"

金魚:" 今日又黎?"
細摩:" 你返工呀嘛!"
金魚:"我都無話過你知..."
細摩:"我問左媽咪!"
金魚:"唔怪知得佢係咁CALL我快o的返! 你唔好對我咁好, 你知我有男朋友架..."

細摩: "我上黎玩姐, 都無話做過咩!"
金魚: "你明知我唔飲酒都叫我陪你玩!"
細摩:  (我撚想架, 媽咪帶你入黎咋)"你唔坐我, 總有其他人都唔駛你飲啦!"

金魚: "我想問最後一樣野?"
細摩:  (快啦!) "你問..."
金魚: "你係咪真係鍾意我?"
細摩: "....呢度唔答你, 因為我想黎開心!"
就係咁, 車左一陣, 只係一陣...

沉船? 享受片刻妳虞我咋姐, 俾下面唔好屌!!

相關搜索目錄: 跳舞

My new target!!

上個月有1晚上去, 又係等左一陣先有房, 旺撚到hihi~~

桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 波記 於 2007-2-5 13:00 發表
上個月有1晚上去, 又係等左一陣先有房, 旺撚到hihi~~
星期六都旺o個下唔到你唔服

"享受片刻妳虞我咋"

Good......
Learning to be good

就係咁, 車左一陣, 只係一陣...~~~~~

嘿嘿~~~~~高手~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-2-5 15:48 發表
就係咁, 車左一陣, 只係一陣...~~~~~

嘿嘿~~~~~高手~~~~~
你估佢浪得虛名架...唔信你下次上到去...要搵細摩的話...你剩係問下d 侍應..."好靚仔o個個今晚有無o黎" 咁就得架喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 15:51 發表

你估佢浪得虛名架...唔信你下次上到去...要搵細摩的話...你剩係問下d 侍應..."好靚仔o個個今晚有無o黎" 咁就得架喇
佢連d侍應嬸嬸都唔放過都係要比佢地見識下武林絕學"利疊利車輪咀"

引用:
原帖由 March 於 2007-2-5 16:01 發表

佢連d侍應嬸嬸都唔放過都係要比佢地見識下武林絕學"利疊利車輪咀"
侍應班阿毛想嗒佢好耐架喇...所以我每次都唔敢俾佢一個人響上面飲醉酒

引用:
原帖由 March 於 2007-2-5 08:01 發表

只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 08:03 發表

侍應班阿毛想嗒佢好耐架喇...所以我每次都唔敢俾佢一個人響上面飲醉酒
辛苦哂~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-2-5 16:05 發表

辛苦哂~~~~~~
做兄弟o既...點都睇實佢...唔係一陣佢上左舖阿毛癮咪大鑊

引用:
原帖由 March 於 2007-2-5 16:01 發表

車左呀嬸, 隔離房張平單換黎比我找!!!

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 16:08 發表

做兄弟o既...點都睇實佢...唔係一陣佢上左舖阿毛癮咪大鑊
係呀..一陣要我地陪佢去跳老舞就唔知點算

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-5 16:11 發表

車左呀嬸, 隔離房張平單換黎比我找!!!
你真係唔好呀....我真係即場嘔俾你睇

引用:
原帖由 March 於 2007-2-5 16:11 發表

係呀..一陣要我地陪佢去跳老舞就唔知點算
唔跳老舞 墮落到淘古井都死喇

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 16:19 發表

唔跳老舞 墮落到淘古井都死喇
淘古井其實係一份好有前途的工作,只是我無這些專材如果唔係我都想轉工

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 16:18 發表

你真係唔好呀....我真係即場嘔俾你睇
唔辛苦點得世間財呀!!!

引用:
原帖由 March 於 2007-2-5 16:23 發表

淘古井其實係一份好有前途的工作,只是我無這些專材如果唔係我都想轉工
唔係呀....你家姐成日都好掛住你....你肯O既...一定水到渠成

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-5 16:23 發表

唔辛苦點得世間財呀!!!
辛苦埋旁邊見到O個D...但係又無份分財喎

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-5 08:08 發表

平時d好野比佢食哂~~~~~如果佢上左鋪阿嬸引~~~~我地可能機會大番d呀~~~~

同埋佢而家帶又埋阿T出泥~~~~我地咪越泥越難搵食~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-2-5 19:32 發表

平時d好野比佢食哂~~~~~如果佢上左鋪阿嬸引~~~~我地可能機會大番d呀~~~~

同埋佢而家帶又埋阿T出泥~~~~我地咪越泥越難搵食~~~~~
所以我醒目呀....無跟佢地兩條友去

聽大家講到咁好玩,我也想試試,請問新輝煌在那裹?開那個媽咪d女好玩?

引用:
原帖由 九九 於 2007-2-5 19:32 發表
唯 有 等 佢 地 將 邊 o的 o靚 妹 化 金 為 木 , 但 又 唔 去 食 喎 , 咪 少 少 地 漏 俾 我 地 o的 兄 弟 再 化 木 為 金 囉 ....  

精彩精彩!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-5 12:48 發表
享受片刻妳虞我咋姐
高手~~~~
Woman needs a reason to have sex; Man only need a place!!

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。