推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

94 1234
發新話題

大家好吹水區...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-13 17:36 發表
過左期發哂毛呢.........
我 係 麥 提 莎 , 包 冇 過 期 , 而 且 有 唔 同 食 法 。

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-2-13 17:37 發表
我當年既珍藏已經俾內子充晒公報銷
Oh .... too bad ....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-13 17:39 發表
你粒春就係..........
o個 兩 粒 係 荔 枝 。

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-13 18:03 發表
你得既
仲有o的狂人feel!!!!!
如 果 我 係 朱 古 力 波 , 咁 我 真 係 會 幾 狂 o架 ....

引用:
原帖由 johncage 於 2007-2-14 23:31 發表
頭先講埋嘛!
後生?合法年齡啦,唔想衰11!
牛 頭 唔 答 馬 嘴 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-2-14 23:32 發表
年年25 law...
祝 佢 「 件 件 都 o岩 o岩 夠 稱 」 好 o的 !

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-12 18:10 發表
活動:糖糖的生日會
地點:富運neway(mk同油麻地之間)
日期:3月16日
時間:7:30(晚上)至零晨3點
有咩玩:有酒飲,有歌唱,有女攬(除左我同糖糖)
入場名額:18
特別事1:糖糖已承諾,以超性感造型赴會。(只可遠觀,不 ...
到 時 准 唔 准 成 班 退 休 老 兵 圍 埋 吹 一 陣 水 ?

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-12 18:33 發表

雖 然 咁 講 好 似 好 衰 咁 , 但 有 得 見 o下 班 兄 弟 真 係 出 席 o既 原 因 之 一 o架 !

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-12 18:30 發表
你地like啦~唔好係場內比劍就得~
我 地 好 斯 文 o架 ....

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-12 18:40 發表
咁你唔想見我咩???
想 想 想 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-12 19:16 發表
大 哥 你 個 keyboard 壞 o左 ?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 08:49 發表
HAHA~佢時時都唔打字ga啦
係 啦 ! 一 係 就 keyboard 壞 o左 ; 一 係 就 一 隻 手 喳 mouse , 另 一 隻 手 就 ....

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-13 10:49 發表
引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-3-13 10:42 發表
係 啦 ! 一 係 就 keyboard 壞 o左 ; 一 係 就 一 隻 手 喳 mouse , 另 一 隻 手 就 ....
古古,............

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-15 10:10 發表
早晨, 不過你係咪同我打招呼呀???
club神另有其人喎
唔 駛 唔 認 啦 !

其 他 容 易 混 淆 o既 有 網 神 、 舞 神 、 嫖 運 小 王 子 、 人 肉 DV 機 、 人 肉 Data Base 、 etc. , 但 你 就 係 Club 神 。

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-15 09:12 發表
注意,為左方便大家同埋搵間靚d既k房~~~
我地轉左去位於:旺角新輝煌斜對面山東街既瓊華中心neway~~~~~~~~
咁 就 方 便 好 多 ....

引用:
原帖由 Krell 於 2007-3-15 10:16 發表
好彩有古古做証!!
Club 神 個 名 , 佢 當 之 無 愧 啦 !

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-17 00:21 發表
一個二個,話黎又唔黎,
你地令到糖糖好唔開心,
守諾言既男人果然唔多!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我 地 呢 o的 退 休 老 兵 , 有 好 多 難 言 之 隱 o架 , 一 係 唔 出 得 、 或 本 來 得 突 然 變 唔 得 、 或 本 來 唔 得 但 突 然 得 但 又 約 唔 切 人 、 etc. etc. 。 出 得 o既 , 又 想 把 握 機 會 要 盡 玩 盡 興 , 最 好 就 保 証 又 好 玩 + o的 女 索 + 有 得 o卓 + etc. etc. , 我 都 好 明 白 。

我 尋 晚 出 現 , 係 好 多 因 素 o既 結 合 , 例 如 女 友 太 操 勞 要 多 休 息 、 我 第 二 朝 唔 駛 早 起 、 etc. 。 最 緊 要 係 我 心 情 係 100% 收 o左 山 o既 狀 態 , 冇 乜 預 期 , 假 如 見 到 邊 個 兄 弟 就 當 extra , 而 且 我 自 己 鍾 意 唱 o下 歌 。

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-18 17:32 發表
曲奇妹~傳聞~以殺傷力~排次序~既 →club神,細摩,大哥,九九,頌有一個叫阿sam~呵呵呵~
不過我全部都未見過~,~你問下糖糖姐姐有冇見過
No , 順 序 係 九 九 、 Sam 、 細 摩 、 大 哥 、 Club 神 。

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-5-23 20:54 發表

不過茶仔就...
要度度先
爛 玩 精 ....

相關搜索目錄:

94 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。