推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 新輝煌玩後報告~~~

引用:
原帖由 March 於 2007-1-29 19:00 發表
club神出現..拜一拜先順便呃下post
噢 ! Club 神 啊 !

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-29 10:15 發表
〔 上 略 〕 我位囡囡成日係咁抽我水, 隻手係我褲浪游黎游水, 可惜....你真的太惡頂啦... 〔 中 略 〕 第二part, 俾左件正宗陀地靚妹俾我, 叫咩名真係唔記得, 不過真係好young o既mk囡囡, 十八九走唔甩, 幾好玩, 不過又唔係我杯茶 〔 中 略 〕 第三part, last part. 我位囡囡係塊面大左o的長左o的之外, 無咩好挑剔, 23歲左加, 玩得車得搓得又飲得 〔 中 略 〕 小休時, 友人去左洗手間, 我同囡囡車到天昏地暗, 摷下指定動作,囡囡交足戲, 扯曬蝦, 又呻吟又抗拒又濕... 可能佢一心以為會帶佢出街掛?? 〔 下 略 〕
自 此 , 又 有 三 個 少 女 為 細 摩 傷 心 流 淚 ....

BTW , 睇 你 signature , 原 來 你 唔 戴 眼 鏡 有 o的 似 古 天 樂 ; BTWoBTW , 你 前 面 個 女 仔 有 o的 似 官 恩 娜 ....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-30 14:52 發表
>> BTW , 睇 你 signature , 原 來 你 唔 戴 眼 鏡 有 o的 似 古 天 樂 ; BTWoBTW , 你 前 面 個 女 仔 有 o的 似 官 恩 娜 ....
你企o係阿細摩隔離都靚仔o左好多丫
你 著 住 便 服 企 o係 我 隔 籬 都 特 別 man 呢 ....

但 最 爽 係 九 九 , 坐 o係 度 有 個 好 似 官 恩 娜 o既 少 女 搭 住 膊 頭 .... 睇 佢 笑 得 幾 淫 就 知 ....

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-30 15:52 發表
古兄, 你言重喇, 俾條路搵下食啦....
我 身 痕 , 所 以 ....

If 你 呢 排 再 去 , 幫 我 問 候 聲 媽 媽 啦 。 同 佢 講 聲 , 保 重 身 體 , 同 埋 o的 仔 佢 唔 好 擔 心 咁 多 喇 , 都 有 毛 有 翼 ....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-30 16:02 發表
小弟有d 興趣你帶路
Hello 變 形 獸 醫 ! 你 今 日 長 毛 定 短 毛 ?

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-1-30 16:07 發表
其實我原本已經心如止水
想金盤洗手
從此離開nc呢o的是非之地
不過俾你野一野心又有痕痕地添...
記 住 出 report 啊 !

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-1-30 16:09 發表
你估下..估中叫細摩今晚帶你去蒲
難 道 變 o左 爆 炸 頭 ?

引用:
原帖由 九九 於 2007-1-31 12:15 發表
呢度好多師兄的絕技泥的~~~~
女 ︰ 我 已 經 俾 你 化 金 為 木 了 ....
仔 ︰ 不 過 , 唔 好 意 思 , 其 實 我 係 金 o既 ....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-6 08:48 發表
執檯定洗廁所呢
可 能 做 知 客 呢 ! 想 當 年 金 玫 瑰 .... 噢 ....

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 12:54 發表
好耐無睇過咁精彩report, thanks!
btw, 幾時一齊去走轉?
噢 .... 又 多 一 個 兄 弟 出 山 了 ....

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 13:21 發表
佢又會答你 u go I go喇
佢 已 經 問 o左 我 , 我 已 經 答 o左 佢 了 ....

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-2-6 13:31 發表
人地呢排PERMIT多。。。冇計喔
我 要 宮 女 ! 我 要 宮 女 !

引用:
原帖由 假道學 於 2007-2-6 14:46 發表
有收山過咩?
噢 .... sorry sorry ....

引用:
原帖由 samman149 於 2007-2-6 16:43 發表
韶先飛滋
成 局 o既 過 程 實 在 太 峰 迴 路 轉 了 ....

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-2-8 11:30 發表
我識得個囚犯仲自由過我多多聲喎
我 地 係 唔 可 以 用 人 o既 眼 光 來 理 解 神 o架 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。