推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

七少新玩場

"......希望師兄們低調少少,我地仲想玩耐D......"

100% agree !!
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

100% agree with you, I give this place the following score.

滿意度 *****
高興度 *****
驚訝度 ****

.....我就想問有無"復活島"?......

有"復活島" 就好啦..... 傾國傾城, 一見難忘 !!

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-10-3 12:44 PM 發表

呵呵....據了解..囡囡應該係下面真空嫁喎....
甘唔係...西對頭...
全中.... 間野有獨門既鮑鮑味 沐浴露, 索一下人都朝氣蓬勃d  

引用:
原帖由 btpower 於 2007-10-2 08:52 PM 發表

這個不是S-Pimp是皇馬的"屎丹"現在退役來中國溝女.....
C 丹 常常諗為什麼唔早D來中國踢....

我已經轉左用小頭鎚頂西了

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-3 03:17 PM 發表

哈哈!鬼仔。我發覺你的中文好左好多囉!
多謝母 乳 教學囉   

引用:
原帖由 ayufan 於 2007-10-24 06:58 PM 發表
哪位前輩可以給個媽咪的電話,願意用淡水的report來交換阿。
小弟都在惠州玩,這裡的SN不錯喔
要媽咪的電話來交換你的report?   
7 siu 何時要求個人地d report 來交換???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。