推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

東施效"貧" 七少貨架

係呀.... that pic 看來好像我.
七少 is right.... 不知道 為什麼...次次也咀得不亦樂乎.  Saturday 重咀囡囡的耳...攪都very very high
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 10:39 PM 發表

就是你同2號仔帶飯盒來.等陣我同七少玩得癲,揸爛你兩個飯盒就唔好啦.係邊條女黑面呀.
my 小千華 ( from Sat) lor.  七少, 大海兄and 我搞喊佢.....

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-3 10:42 PM 發表

S-SIMP師兄,請問一下,果晚我地係咪同房呢,因為掛住照顧淚眼妹妹,所以唔記得同各師兄飲杯,係度講返句"唔好意思"
果晚我地係同房....唔好唔好意思...因為我都無同你地飲.   but next time I promise I will.

who is 淚眼妹妹?  我不見有女女喊, 除了小千華.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 11:01 PM 發表

你不愧是我好兄弟.咁都知.不過他們攪黃咗啦.以後見到我們都不敢坐枱
don't worry.....我們攪番店. She is a good girl now.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-3 11:11 PM 發表

不過我想問卟囡囡個波係唔係好細.上次真係連隔離條囡都揸唔到.又被自己條囡用擒拿手捉住不能動.
係細左d.... may be not your cup of tea.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-4 01:29 PM 發表

有時都想換口味架
BT唔飲奶...轉飲水?

我都想見下C 朗...............的大奶相.

最好 post  A 級張柏芝 和 醫神嫂 :p

who sit this new girl that night?

don't cry....10 mins is better than nothing (like I got nothing at home this weekend )

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 03:26 PM 發表

我雖不殺伯仁,伯仁為我而死!
我雖不插入伯仁,伯仁為我吐血而死!  

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 03:35 PM 發表
我都已經很煩了,你們還要贈興?!
煩?  just stay in Sand Head and not going anywhere

to be serious.....  just ignore her for couple weeks and let everything cool down a bit.

I know you always believe 好來好去 but if she is like 大海 describe  " 她剛出來確碰到個高手﹐肯定不懂應付了" and can't handle the reality;  I think playing Tough is better than 拖拖拉拉.

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-11-1 04:05 PM 發表

Playing tough may be a bit dangerous in this case. Better handle it slowly, gradually..
looks like it is more complicate than I think  

shit.... 俾你 入 到 位 tim   

"......羔羊條女......,自殺割脈,流住血打比......"  

回歸的小羔羊 really is " silence of the lamb "

海戰博物館?  ---->> 做完 Army (陸戰- 床上) 然後 NAVY  
great idea !!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。