推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

76 1234
發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 筆突 於 18/12/06 18:18 發表

一個人睇波? 悶!

一大班人睇波? 邊有咁大地方?!

上黎XOCat睇波?

我無打錯字,你地亦無睇錯!皆因我地 ...
支持筆大大

引用:
原帖由 Sax. 於 19/12/06 06:54 發表
訓醒  

筆突個球彩台幾老黎喎  
淨係老黎您一個
本帖最近評分記錄
  • 唔易做 體力 +10 我很贊同 2006-12-19 08:25
  • 唔易做 威望 +10 我很贊同 2006-12-19 08:25

訓陣先,今晚三點九齊齊睇波     

引用:
原帖由 筆突 於 20/12/06 15:31 發表
今晚賽事直播:

03:30  

英格蘭聯賽杯

紐卡素 對 車路士

03:30  http://www.21126888.com/timetable/chlabels/headnew_sp1.j ...
仲有亞洲電視本港台:德國盃

亞琛 對 拜仁慕尼黑

早晨呀咁多位,睇緊皇馬嗰場,唔係好對路!

國米贏緊0-1不過有個紅牌

羅馬0-1

奧沙辛拿1-0

早晨呀cat兄,拉素打多個有的諗,況且國米近幾次都贏唔到拉素,有啲宿舍命味

係呀sax兄,都話皇馬唔對路,世界足球先生送大禮輸埋添

唔同雲佬同朗拿度唔可以一齊出!

皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13

引用:
原帖由 Mazda 9 於 21/12/06 04:45 發表
係呀sax兄,都話皇馬唔對路,世界足球先生送大禮輸埋添

唔同雲佬同朗拿度唔可以一齊出!

皇馬一次中龍門一次都無!補番多少維爾瓦@2.6 0-2@13
維爾瓦贏緊 0-2

引用:
原帖由 cationic 於 21/12/06 05:16 發表

有冇買到?

杜奧巴入波,車仔1-0................................

引用:
原帖由 Sax. 於 21/12/06 04:58 發表

4-2 完場,sax兄有無買到

引用:
原帖由 Butt 於 21/12/06 18:09 發表

睇完波都唔駛訓咯。
聽朝番早,睇完上半場出門口啱哂

維拉打少個巴里,買咗1-1

引用:
原帖由 Butt 於 30/12/06 22:15 發表

支持1-1,和氣生財!
捱到補時至入波

烏龍波 車仔 1-1.......................

曼聯1-1..........................

曼聯 2-1......................

曼聯3-1........................

車仔 2-2.................

捱多 40 mins

買咗細

引用:
原帖由 cationic 於 1/1/07 21:52 發表
呢樹有走地玩。波膽2:1@15值博!
@17 啦

引用:
原帖由 cationic 於 1/1/07 21:58 發表

@19添啦
我同sax兄買咗細@1.62

保頓一次射門都無。

利物浦起腳八次無次中門。細硬

高佬入波 1-0 60 mins

謝老四 2-0 62 mins

76 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。